Francouz_407 Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 1.Až teprve teď jsem si všiml, že ve velkém TP mám předešlou adresu bydliště, než kde bydlím už rok. Kde mi tu adresu změní? 2.Mám nové pojištění a na smlouvě a zelené kartě mám jiné směrovací číslo, mám trvat na opravě nebo to tolik nevadí? Citovat
lape Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Změní ti to na městském úřadě,kde je evidence vozidel.Dostaneš nový malý techničák a ve velkém ti to změní.A ti zelenou kartu bych si taky nechal opravit,aby při případné nehodě nedošlo ke zbytečným komplikacím s pojišťovnou.To víš,že oni se rádi chytnou maličkostí aby nemusely platit. Citovat
jarajarda Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Hlavní problém s tou zelenou kartou je ten, že máš i špatnou směrovačku možná uvedenou i ve smlouvě, taky se může stát, že Ti pošlou složenku k zaplacení a ona nedojde.. Změna v TP bude stát 50,-. Citovat
Driver Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 No záleží jestli tam jenom bydlíš nebo jestli tam máš přihlášený i trvalý bydliště. Změnu do TP si nech zapsat pouze v případě, že jsi změnil trvalé bydliště. Citovat
Francouz_407 Odesláno 4. červenec 2009 Autor Odesláno 4. červenec 2009 Smlouvu a kartu mám, ted jenom podepsat ale je tam chyba ve směrovačce. Trvalé bydliště mám už rok jinde ale všechno jsem si změnil ale na TP jsem zapoměl. Citovat
Ravel Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Já už na třetí adrese měl u 309 pořád původní bydliště, navíc jsem se stěhoval z okresu do okresu. A když jsem jí prodával, na magistrátu to neřešili. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.