Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1.Až teprve teď jsem si všiml, že ve velkém TP mám předešlou adresu bydliště, než kde bydlím už rok. Kde mi tu adresu změní?

2.Mám nové pojištění a na smlouvě a zelené kartě mám jiné směrovací číslo, mám trvat na opravě nebo to tolik nevadí?

Odesláno

Změní ti to na městském úřadě,kde je evidence vozidel.Dostaneš nový malý techničák a ve velkém ti to změní.A ti zelenou kartu bych si taky nechal opravit,aby při případné nehodě nedošlo ke zbytečným komplikacím s pojišťovnou.To víš,že oni se rádi chytnou maličkostí aby nemusely platit.

Odesláno

Hlavní problém s tou zelenou kartou je ten, že máš i špatnou směrovačku možná uvedenou i ve smlouvě, taky se může stát, že Ti pošlou složenku k zaplacení a ona nedojde..

Změna v TP bude stát 50,-.

Odesláno

No záleží jestli tam jenom bydlíš nebo jestli tam máš přihlášený i trvalý bydliště. Změnu do TP si nech zapsat pouze v případě, že jsi změnil trvalé bydliště.

Odesláno

Já už na třetí adrese měl u 309 pořád původní bydliště, navíc jsem se stěhoval z okresu do okresu. A když jsem jí prodával, na magistrátu to neřešili. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...