Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdo jede na Šebetov přes BRNO v SOBOTU | SRAZ V 7:30 A V 8 ODJÍŽDÍME ABY SME STIHLI SPANILOU JÍZDU - KDO CHCE AŤ SE PŘIDÁ

Recommended Posts

Odesláno

vendi.stejskal: ty já budu vzhůru už v 5 dávno :) já se jen snažím aby sme přijeli \"v konvoji\" :)

POSLEDNÍ AKTUALIZACE:

TAKŽE SRAZ JE PŘED TÍM GLOBUSEM NAPROTI BENZÍNKY

JÁ SE SE ZPOZDÍLKEM TAM BUDEM OD 7:30 A V 8 ODJÍŽDÍME ABY SME STIHLI SPANILOU JÍZDU - KDO POJEDE S NÁMA JE NA NĚM JESTLI DORAZÍ DO TĚCH 8... :super

[upravil dne 6/7/09 budvar]

Odesláno

Jak píše Medvěd - pro ty, kteří jedou později a nebudou stíhat spanilku ze Šebetova na letiště, tak zde je odkaz, kde se ono letiště nachází:

http://www.mapy.cz/#x=139149952@y=133847552@z=13@mm=FP@ax=139150080@ay=133857280@at=Leti%C5%A1t%C4%9B@ad=Zde%20leti%C5%A1t%C4%9B

Je to kousek od Prostějova takže z Brna je to 90% po dálnici.

Ono taky musí být hezké, čekat na křižovatce a dívat se jak se blíží kolona pežoťáků.

Odesláno
Původně zaslal: budvar

když já bych si nechtěl nechat ujít tu jízdu všech z šebetova na to letiště :-D

to já taky ne, budvare, a chci jet normalně na šebetov a potom s klukama razit spanilkou přímo na to letište a jak to je s tou dalnicej

Odesláno
Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a

zpozdilek: neboj, méďa chtěl jen pomoci, že si můžeš urychlit cestu a jet Brno-Prostějov většinou po dálnici :super Spanilka ani nic spojeného se srazem se po dálnici nejezdí!!! ;)

Dííííky no pfuuuj už jsem se lekl ;) jinak taky chci stihnout spanilku ze šebetova - takže Budvare se mnou počítej v 7.30 u globu...

Odesláno

Prosím zúčastněné, aby si uvědomili, že Medvěd a Trundík jsou DVĚ různé osoby - pak se člověk diví kdy, kde a komu vyhrožoval spanilkou po dálnici .....

[upravil dne 7/7/2009 Medvěd]

Odesláno

škoda, škoda... no Frantíkovi se taky moc nechce, chladič nám nějak onemocňel nebo co, ale pokud to není motoru nebezpečný (do 90 stupňů teploty, myslím, že o nic nejde) tak tam pojede parchant i kdybych mu měl vodu dolívat každou půlhodinu) :D

Už mě začíná štvat, hajzlík jeden rozmazlenej nevděčnej :P

Odesláno

No voda je evergreen :-D už se krom zimy ani neobtěžuju s G12 to nemá cenu :D teď s mišákem debatujeme nad těma přípravkama co ucpou díru v chladiču - já mám strach o topení o to z vlastní zkušenosti doporučuje :aut

Odesláno

Já dorazim 100% a tedka v patek si tam zajedu na testovačku ! Budo a kde tam se sejdeme?Abys me nasel jak to parkovište je veliky?? No budu mít popřípadně vytahlou vysilačku antenu asi s bilou stužkou a pak ještě raději ppro upozorněni vlaječky obě dvě...

Odesláno
Původně zaslal: budvar

TAKŽE REKAPITULACE SOBOTY 18.7. 2009:

SRAZ JE PŘED TÍM GLOBUSEM NAPROTI BENZÍNKY

78575.jpg

JÁ SE SE ZPOZDÍLKEM TAM BUDEM OD 7:30 A V 8 ODJÍŽDÍME ABY SME STIHLI SPANILOU JÍZDU - KDO POJEDE S NÁMA JE NA NĚM JESTLI DORAZÍ DO TĚCH 8... :super

Ách jo. Dyť sem ti to už vysvětloval navíc o pár příspěvků výš je napsaný naproti benzínky, ještě je to odkaz na mapu s přesným místem... Neštvi mě Ondro :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...