Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tu modrou S16 znám.Mluvil jsem s dřívějším majitelem.Dělá u nás v Peugeotu.Je to dovezená bouračka na předek,ale tak 4 roky zpátky.Frajer jí komplet udělal a je tam motor z 307 1,6.Myslim že to má něco přes 90kw v sérii:myslim.Dával tam všechno originál Peugeot,žádná druhovýroba.Byla fakt vymazlená:).A je to tak rok co jí prodal kousek od Bolky.Ted jí má nějaký mladší kluk,takže nevim jak šlape ted.

Odesláno

čus kamarád prodává 106 gti je to 1997 najeto má nejakých 160 000 km,kdyby měl někdo zájem tak napište pošlu kontakt cena 50 000

klimatizace, 2 x airbag, originál autorádio, centrální zamykání, imobilizér, el. okna, tónovaná skla, el. zrcátka, mlhovky

peugeota.th.jpg

peugeott.th.jpg

[upravil dne 20/3/12 18:39 od oda]

[upravil dne 20/3/12 18:41 od oda]

[upravil dne 20/3/12 18:44 od oda]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ty saxofonní interiéry z rozřezanejch plyšáků mě vždycky dostanou :-) Jinak nevypadá špatně, ale je to na přihlášení, takže + 3 000 eko + 800 přihlášení + 1200 technická a emise + xxx Kč za odtah dom, neb po svejch to jet nemůže.

[upravil dne 2.4.12 18:29 od kujon106]

Odesláno

Máš pravdu je to takový mončičákovský ;-) ale sedí se v tom líp jak ve 106,

tedy alespoň mě, co jsem zkoušel... Myslím, že i za 45tis. slušnej pekáč, škoda,

že až z Moravy (vždycky sou ty auta někde až na druhej straně, děs...) :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...