Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak už ho máme prcka doma, 106 1,0 KID edition 5ti dvěř, motor a převodovka šlapou dobře, sice je to zespod trocha od oleje ale je to 96 tak co... no jinak opravy, naraznik, sklo, levy dveře oboje dvoje jsou promackly, přička co je pod chladičem tak je zoohla, chladič asi ok a nejde zvednou kapota jinak nic:D tak uvidime jak zvednem kapotu co s tim... jinak fotku jsem zapomel.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Za 55 teda nic moc. Na stav km ani nekoukám, beztak na 99% neodpovídají(viz prošlapaný koberec pod řidičem) a raději zachovalou, co má 150, než stočených 96. Byla asi bořená na zadek, je naprasklý blatník a není slícované světlo a blatník s nárazníkem, nemá el. zrcátka(nevím, zda měli všechny sporty v el.) Dál se mi nezdá to zrezivělé ventilové víko a ta el.instalace, normálně bývá skrz\"husí krky\". Prostě se mi zdá drahý a podezřelý(z bazaru bych si auto nekoupil).

Odesláno

Sorry, neber si to osobně. Byť mám 106, tak přesto je třeba se mít na pozoru. Lidská blbost a vychcanost(typické 2 vlastnosti bazarníků) dělají z koupě auta adrenalinovou záležitost.

Odesláno

jj bohuzel to tak je.. ale ja jsem kupoval svyho piskota v plzni v malym bazaru a nemuzu si stezovat.. jenom mi pan zatajil, nebo o tom sam nevedel ze ma zkroucenou hlavu.. ale vse uz je nove a jezdi tak jak ma :-)

Odesláno

Ta bude taky někde bouchlá, žřejmě předek, jelikož nemá airbag. Ale jinac pekny kousek:) Kdybych měl love tak bych oželil i nějakej bag, teda za ceny, ze by byla vpohodě.

Odesláno

Vypadá pěkně, ale ta cena se mi zdá až podezřele nízká stejně jako km. Navíc z fotek není úplně poznat, zda má přídavné dálky, což by odpovídalo tomu nabourání.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...