Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je sice sport, ale 1.1 :)

Jinak jestli můžu doporučit, tak zapomeň na sporta a kup gti. Ta 1.4 má podobnou spotřebu, ale je to chcíplotina (bez urážky na majitele). Bude tě to pak mrzet ;)

To gti vypadá tak na 20k investice a byla by parádní ;)

Odesláno
To je sice sport, ale 1.1 :)

Jinak jestli můžu doporučit, tak zapomeň na sporta a kup gti. Ta 1.4 má podobnou spotřebu, ale je to chcíplotina (bez urážky na majitele). Bude tě to pak mrzet ;)

To gti vypadá tak na 20k investice a byla by parádní ;)

myslíš že 20000kč do toho musíš dát?to se mi nezdá...:myslim,nějak doladit ten zadek,a co sem koukal jinak je v poho...

Odesláno

Tak já bych zcela určitě zahodil hned zadní světla, zámky kapoty a volant. Tudíž to by něco spolklo. Pak koukám že ten bok za řidičem je nějakej podřenej a zkrabatělej, stejně tak předek není dobře spasovanej - takže oprava toho + rozvody, olej, filtr + třeba ještě něco dalšího co z fotek není vidět. Takže 20k, plus minus autobus.

[upravil dne 3.2.11 14:01 kujon106]

Odesláno

a já pořád myslel že tu mluvíte o tý 1,1 a ted koukám na d ní je ještě jeden inzerát...ale taky nevypadá nejhůř.ale bude na ní víc práce než na tý mý.víc jak 40 bych za ní nedal. a myslím že můj kolega by jí zkrytizoval ještě víc jak kujon.

Odesláno

Ty světla jsem měl, během 5 měsíců 2 reklamace a navíc je má každej jouda na fábii. Volant se mi nezdá tak hrozný, a zámky jsou beztak jen nalepený. Zbytek je jasnej. Jinak cenu v aukci ma za 40, což už je řekl bych celkem zajímavé.

Odesláno

reakce na 106staka:pokud je to vtec 1.6 160koni tak tu seriovka s16 neda ani nahodou,mel jsem moznost si ji vyzkouset a je to brutal,a nedejboze kdyz je trochu upravena

Odesláno
reakce na 106staka:pokud je to vtec 1.6 160koni tak tu seriovka s16 neda ani nahodou,mel jsem moznost si ji vyzkouset a je to brutal,a nedejboze kdyz je trochu upravena

160 koní je vti ne?mě řikal že má hondu civic nějak cca 85kw kolem 120koní to by s16 natřela na sprintu....:D

Odesláno

jj presne.. vtec-y jsou fakt skvely motory.. proto je ma tolik lidi na sprintech a celkove Hondy s temahle motorama jsou tak oblibene u tuneru a nemaji konkurenci..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...