Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To sice ano, ale na liťáky se závaží lepí (aby to nekazilo vzhled, protože to je jeden z aspektů proč se vlastně liťáky na auta dávaj), cvaká se na plecháče kde to je každýmu fuk. :-)

Odesláno

pkud vím tak správn se vyvažujíkola z obou stran nejen zezadu do vnitř kola ale také zevně. neví ale jistě jestli se cvakají zepředu nebo jen zezadu ale co vím jistě vyrábějí se speciálně pro litá kola nacvakávací závaží.

Odesláno

Ty lepící pásky se lepí na vnitřní límec kola jednoduše tam, kde je to potřeba vyvážit. Žádný vyvažování z obou stran se nekoná, v životě jsem nic takovýho neviděl.

No a nacvakávací závaží se možná pro liťáky vyrábí, nicméně když by mě to někdo chtěl dá na moje kolo, tak bych z toho servisu byl v minutě pryč a nikdy v životě by mě tam nikdo neviděl :-) Nehledě na to, že na liťácích bez límce (kterejch je většina) to prakticky nemáš možnost nikam nacvaknout.

Odesláno

no oni jsou ttoiž dva typy litých kol. ta ty tvoje co vidím zde na fotce bys je ani nikdy nedostal tam se právě lepí ty lepící ale pak jsouty druhý který jsou zde na obrázku a tam se normálně dávají ty naklepávací. máme v práci pneuservis a normálně to tam nabíjíme ale pravdou je že ne na každé kolo toto jde.na svých mám také lepící.

Odesláno

To ano, souhlasím. Ale nacvakávací závaží na liťácích, byť jakýchkoliv, vypadá ukrutně hnusně. Na tom se doufám shodneme. Nehledě na to že \"nabíjenim\" toho závaží tim ten línec minimálně poškrábeš.

Každému dle jeho vkusu, ale kdyby mi tohle někdo nacvaknul na jakejkoliv liťák, tak se asi minimálně pohádáme :) Nevidím jedinej rozumnej důvod proč na liťáky bouchat cvakací závaží.

Odesláno

taky mám na plechách lepený, nejsem magor abych tam nechal bouchat závaží :D

a jinak ta černá 2002 je za ty prachy zdá se mi dobrá nabídka a ani ta druhá 1999 jení zlá, ten kdo v tuhle dobu shání S16 má pěknej výběr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...