Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jestli to je rallye, tak dálky samo nemá. Každopádně už podle tý věty \"Peugeot 106 1.6i 100 koní - jede jako prase!!\" vim, že to má nějakej jouda, kterej to pěkně huntuje. Normální člověk takovejhle paskvil do inzerátu nenapíše.

Odesláno

Ale no tak, zas tak cerne bych to nevidel...predne vypada hezky, takze jestli ma nekdo zajem stalo by za to, se na ni jet podivat...a az tam bych si udelal nejaky zavery. Trosku me bavi, jak kazdej tzo auto hani, pritom to past bejt nemusi... :)(samozrejme muze, ale... ) :)

to jadek: Tenhle volant se do Rallyecek daval taky. Takze bouchla bejt vubec nemusi. To poznas az kdyz auto uvidis. A i kdyby bylo bouchly, tak to nemusi bejt spatne.

to PAJA106: Je jedno kolik uvadi km. Zalezi na skutecnym stavu...

to kujon106: Jo, je to hodne divny, ale tak ze je trubka neznamena, ze se nemohl k autu chovat hezky...ikdyz je to malo pravdepodobny. :D

Rallyecek tu moc neni, tak by bylo skoda to odepsat podle fotek. Coz me privadi na myslenku, kolik jich v Cechach muze bejt? Do 20? Do 50? :)

Odesláno

2 Sajmon: To ano, však i v jiných komentářích mám, že na stavu km nezáleží, že raději zachovalou se 150t km, než vylítanou na se 100t km. Beru to pouze jako orientační vodítko, ale soudím hlavně dle skutečného stavu. A ten se pouze z fotek nepozná.

Jinak k té otázce, nedávno(po 106sťákově bouračce) jsem počítal 1.3 který jsou zaregistrované tady na clubu a napočítal jsem 11 i s touto dnes už mrtvou 106.

Odesláno

to ja jsem ted v Praze videl jedno rallye s1... ale nebylo v moc dobrym stavu.. aspon mi to prislo.. mel tam nejakou ladenou koncovku a aby se mu tam vesla, tak mel blatnik na prasaka urizlej tak, zemu tam byly videt zuby, jak kdyby to delal nozem a vnitrek taky pekne zaprasenej.. strasnej bordel a kaplicku budiku mel nejakou popraskanou a polorozebranou... spis to vypadalo, jak kdyby v tom nekdo bydlel.. mi toho bylo uplne lito, kdyz jsem to vcera okukoval.. :(

Odesláno

No to sice jo, to mu neberu, ale přesto je to trochu zvláštní, asi těžko si představím, jak rve s původní stříšku dolů, aby to nahradíl timto křidýlkem. Takže mne napadá, zda to s někým nevyměnil(nezdá se mi pravděpodobné) nebo bouračka zezadu?? Jinak ale auto vzhledově moc krásné, ale chtělo by to udělat na červeno i vnitřek, např. odkoupit od 106ťáka koberec... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...