Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ono by se takový počínání dalo při zamhouření oka částečně pochopit - \"odborníci\" v čr nekoukaj na stav auta, byť by to byla jakkoliv velká voňavka, koukají jen a pouze na najetý km. Nicméně zase na druhou stranu - je to podvod.

Odesláno

stejně každý kupuje auto tak že si ho nakonec prohlíží a kdyžtak upraví cenu maximálně odjede naštvaný že auto má jiný km. můj pug má taky úplně jinej počet km jen protože má jiný budíky. ale napsal sem do inzerátu to co opravdu je na budíkách.

Odesláno

Takze jednoduse to tu objasnim :)

Zajimalo me jestli je za tu cenu vubec prodejna...zjistil jsem ze se mi ozval jeden clovek :) KM mi byli fuk, auto moje ma realne nekde kolem 220km...na budikach z s16, ktere tam ted jsou je asi 150 :) uz chpete? Proste mi zajimalo za kolik by slo z baraku, nebylo poskladany nic...

Jeste neco chcete vedet? :)

Odesláno

Jinak zrovna ja se radim mezi ty poctive prodavajici, jak jsem auto zpizdil, tak to prodam a reknu mu to. Jelikoz jezdim obcas pro auta do Nemecka, znamym a tak, vim jak vypada ferove jednani :) a sam sem uz jednou mel skoro jit kvuli autu k soudu, kvuli jeho stavu...nic projemneho...i kdyz jsem za to nemohl a nakonec to vse dobre dopadlo

Odesláno
Tak ono by se takový počínání dalo při zamhouření oka částečně pochopit - \"odborníci\" v čr nekoukaj na stav auta, byť by to byla jakkoliv velká voňavka, koukají jen a pouze na najetý km. Nicméně zase na druhou stranu - je to podvod.

Je to smutny a je to tak, jenze v CR nekoupis SKORO uz ani auto bez stocenych km...uz se to da blbe i zjistit, jen pokud jezdi do autorizovaneho servisu. Uz i v Nemecku je to problem nekdy :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...