Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdybyste jeli nekdo pro tu posledni, tak dame nekde spicha - tu bilou tady ve třebové vídám - ale jak říká kujón, ty narazniky, to je hnus :-D a nechci strasit, ale na tachometr bych fakt nekoukal :-)

Odesláno

tak ta stříbrná... vypadá pěkně, sice ma odřenej zadní levej lem a přední levej černej kryt narazníku ale to je tak všechno, mračítka jsou praskly ale pod kapotou z venku to není vidět... pak jsou odrbaný kola... jinak čeho jsem si ještě všiml tak je upadenej ten \"odpad\" z vika ventilu jak vede do sání... motor si drží občas otáčky okolo 2tis - prej je to výfukem, jinak vyfuk je navařenej se středem... no a ještě vydavá takovej divnej zvuk sání... prej se tam nějak točí vzduch nebo co... ma to najeto necelych 170tis, byl jsem se v tom projet a zdá se mi že to nějak nejede podle toho mojeho... tak bud ja to mam živý a nebo tam je něco špatně... a ještě se mi v tom blbě řadilo dvojku jsem tam na kruhači netrefil... jinak to vypadá pěkně zda se nebourany, podvozek sedí pěkně... kuže asi dobrá na to že je to 96, volant a pedaly ošoupaný ale to se dá čekat...

jinak majitel je mladej prodava to že jede kamsi do ciziny... jo a když jsem mu řikal že to má zdechly tak mi řikal že nemožu čekat zazraky že je to stary... a že ja to mam načipovany... ted by mě jen zajmalo kerej rok ma honza(jan07) páč ten se mnou sprinty jel a bylo to nastejno...

jo a ještě jě nějaka na prodej ve zlíně zlatá barva ale nenašel jsem někdo inzerát...

[upravil dne 8.11.2009 Lentilka]

[upravil dne 8.11.2009 Lentilka]

Odesláno

Jen výmluvy, že je to starý.... spíš na to pěkně kašle. Bohužel jsem měl tu smůlu, že jsem narazil na někoho podobného, kterej jen jezdil a jinak tomu nic nevěnoval a díky tomu jsme pak byli měsíc zavřený v dílně. Jestli je to tak, jak píše Lentilka, tak bych na to auto zapomněl, páč půjde brzo do kytek.

Odesláno

jinak ten bilej sport na straně 3 dole je luxus ty kola paráda v 1.4 nevydím problém taky to dokáže bejt vostrej byč:D a třaby když je krapet uprava potencialu tak je ještě ostřejší a spusta aut z odost vyžším obshem to slušně spráší:D:D:D

[upravil dne 15/11/09 luky106rolandgaros]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...