Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tento motor je S1600, ten co je tam za tech 149tis, je asi \"jen\" nejaky Ačkový. Jinak mate tam jeste jeden motor s1600 za 295tis, pokud se chcete jeste vic divit :) .

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jiří, jakto že prodáváš? Nějakej problém, nebo budeš mít 16\" ?:myslim

Aha, už sem koukal do aktualit, tak se teda těším, co z Tebe nakonec vypadne:mrk

[upravil dne 3/6/13 14:16 od odee]

• O 3 týdny později...
Odesláno

http://www.sportovnivozy.cz/42236-peugeot-106-sport-svitavy

Spíš než zajímavá koupě to dám jako varování - na fotkách je krásná, jel jsem kvůli ní skoro 200 kiláků, pán majitel jí vychválil...

Skutečnost - hozená přes boudu, vyhnilej kufr, údajně vyvařenej předek je vykytovanej, pobodovanej a zanejtovanej a už to lezlo přes ten novej lak... gumy slítaný bez vzorku a táhne při brždění do všech stran...uložení tlumičů KO, airbagy KO, propálený sedačky, zadní náprava KO, navíc byla bořená i na předek... apod. .... Vyloženě luxusní kousek :)

[upravil dne 24/6/13 15:23 od Tom_206]

Odesláno

Asi tak nějak :) ... navíc majitel dělal, že o ničem neví, následně se prokecnul.... navíc to ve výsledku nechtěl prodat ani s celou tou muzikou... a sadu zimních kol lovil z křoví za dílnou :bojim

Vyhnout se tomu obloukem!

Odesláno

nechcete někdo gti na opravu nebo na n.d.jedna se mi válí doma-náprava ko,dveře řidiče ko,3 dveře ko,propadlá stk.cena 23 tis. a je pevná,v případě zájmu mohu poslat foto na mail

Odesláno

Na tu bílou jsem měl zálusk někdy před 4 nebo 5 lety, tušim že dříve byla na prodej v Horní Bříze nad Plzní, cena byla myslim 58 nebo 49 tisíc ... takový blbosti si pamatuju :D ale něco důžetýho ne :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...