Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tuhle jsem koupil v plzni,dlouho stála,je tam potřeba rozhýbat brzdy,zadní náprava už má nejlepší za sebou asi...ze spod nějáka ta rez ale půjde zachránit.a to hlavní motor: ten bych řekl,že je velice výborný,nekouří a necvaká absolutně nic top stav!!! není to top stav,je na tom nějaká ta práce ale za takovou cenu nikde asi nekoupíte...a co se týče plastu nárazníků a laku SUPER.vše plně funkční. výbava:el.okna,el zrcátka,manuální šíbr,el.servo,abs interier je nepotrhaný,akorát kuže na volantu je potrhaná najeto 200tisíc měl to předemnou pán,který byl ročník 63 takže žádná vyhoněná ku...

Odesláno

rád vše zodpovím sem...nechce se mi to psat furt dokola do zpráv a emailu :D auto jede jako prase,ted jsem s tím byl jezdit jen ty brzdy chce doladit,nějakej ten čep a bude to motokára :super za ty prachy..velice slušné nářadí a nebo půjde na díly pokud se nenajde kupec :bacha

Odesláno

KoldasT16: a kolik by tedy byla cena zde pro lidi z clubu? Fotka interiéru a motoru by nebyla?

Škoda, že šla z Plzně až tak daleko, že by se sem zas vrátila třeba ke mě? :D Dík za info...

Odesláno

co s ni je?:D:D:D to bych se taky presne rad dozvedel... :Dco sme zjistili cca po 3 mesicich nejni airbag sou vystreleny pyropatrony ve sloupku u spolujezdce je nuzkama vystrihla dira a provleceny nejaky dve zahradni 1/2hadice nejspis k ostrikovacum nevim....zaclo chcat do auta spolujezdcovýma dverma a navic to muselo na 100% bzt bourany jak svine protoze tedka jak je zima a mrzne tak zatece voda kam si a kdyz rano vyjizdim ze dvora tak je slyset jak to vsecko praska kdesi....jo a navic naprava zadni odchazi.... :D to byl kup stoleti....a nejdulezitejsi je to co sme to kioupili tak je delanej komplet motor....bud to bylo prodany se skrytou vadou nebo shoda nahod prasklí tesnení pod hlavou plus olej ve 4 valci od rozvodu... :D a posledni vec nejakej machr nevim kdo dal na silenblok motoru u rozvodu normalni sroub a ten mi nedavno uletel a motor mi lehnul na kastli jendou stranou...zadny pevnostni sroub nebyl.... :-)jinak auto jak novy... :Duvazuju ze ho dam tak nejak do kupy na jare nebo v lete ho prodam a koupim jiínou nebo jiny auto nevim uvidime....clovek kdyby tusil co s ni je tak da pracky rychle rpyc od toho....sice loky rikal ze to bylo bourany ale ze se menila jenom pricka jak je chladic a myslim ze rikal ze se menil chladic .....tot vse....nic jinyho sme nepoznali az po case co se clovek s ni seznamil....

Odesláno

jo a pokud se nekdo diví,že to prodávám uplně bez kol tak na tom nic nevidím špatnýho každej by to chtěl nejraději zadarmo tak to řeším tímhle zpusobem...kola originál mám a kdo je bude chtít tak mu je k tomu dám ale za jinou cenu a pokud si někdo myslí,že tam mám rádio s lcdčkem za 10tisís,tak at si to myslí :D jooo a nemá to rádioani nemělo :D:D:D:D

Odesláno
co s ni je?:D:D:D to bych se taky presne rad dozvedel... :Dco sme zjistili cca po 3 mesicich nejni airbag sou vystreleny pyropatrony ve sloupku u spolujezdce je nuzkama vystrihla dira a provleceny nejaky dve zahradni 1/2hadice nejspis k ostrikovacum nevim....zaclo chcat do auta spolujezdcovýma dverma a navic to muselo na 100% bzt bourany jak svine protoze tedka jak je zima a mrzne tak zatece voda kam si a kdyz rano vyjizdim ze dvora tak je slyset jak to vsecko praska kdesi....jo a navic naprava zadni odchazi.... :D to byl kup stoleti....a nejdulezitejsi je to co sme to kioupili tak je delanej komplet motor....bud to bylo prodany se skrytou vadou nebo shoda nahod prasklí tesnení pod hlavou plus olej ve 4 valci od rozvodu... :D a posledni vec nejakej machr nevim kdo dal na silenblok motoru u rozvodu normalni sroub a ten mi nedavno uletel a motor mi lehnul na kastli jendou stranou...zadny pevnostni sroub nebyl.... :-)jinak auto jak novy... :Duvazuju ze ho dam tak nejak do kupy na jare nebo v lete ho prodam a koupim jiínou nebo jiny auto nevim uvidime....clovek kdyby tusil co s ni je tak da pracky rychle rpyc od toho....sice loky rikal ze to bylo bourany ale ze se menila jenom pricka jak je chladic a myslim ze rikal ze se menil chladic .....tot vse....nic jinyho sme nepoznali az po case co se clovek s ni seznamil....

Tak tohle presne jsem cekal. Kupovat auto od prekupnika.... Loki to koupi za par susnu, umyje to a znovu proda za vyssi cenu... Koupit auto od nekoho, kdo ho nezna a u ktereho se jen ohreje je fakt sebevrazda.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...