KoldasT16 Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 tuhle jsem koupil v plzni,dlouho stála,je tam potřeba rozhýbat brzdy,zadní náprava už má nejlepší za sebou asi...ze spod nějáka ta rez ale půjde zachránit.a to hlavní motor: ten bych řekl,že je velice výborný,nekouří a necvaká absolutně nic top stav!!! není to top stav,je na tom nějaká ta práce ale za takovou cenu nikde asi nekoupíte...a co se týče plastu nárazníků a laku SUPER.vše plně funkční. výbava:el.okna,el zrcátka,manuální šíbr,el.servo,abs interier je nepotrhaný,akorát kuže na volantu je potrhaná najeto 200tisíc měl to předemnou pán,který byl ročník 63 takže žádná vyhoněná ku... Citovat
KoldasT16 Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 rád vše zodpovím sem...nechce se mi to psat furt dokola do zpráv a emailu auto jede jako prase,ted jsem s tím byl jezdit jen ty brzdy chce doladit,nějakej ten čep a bude to motokára za ty prachy..velice slušné nářadí a nebo půjde na díly pokud se nenajde kupec Citovat
Peta-k Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 jo mate pravdu koupil sem ji od lokiho....za ty prachy to jde ale kupovat sem ji nemel..... Citovat
J.R. Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 KoldasT16: a kolik by tedy byla cena zde pro lidi z clubu? Fotka interiéru a motoru by nebyla? Škoda, že šla z Plzně až tak daleko, že by se sem zas vrátila třeba ke mě? Dík za info... Citovat
spazi s16 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 http://www.sportovnivozy.cz/36771-peugeot-106-rallye-ceske-budejovice:o Citovat
KoldasT16 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Dovezte si svoje kola a nechám ji za 25 tisíc Citovat
spazi s16 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Krása to je a mít teď volný prachy tak už jsem pro ni jel... Citovat
neutral Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Koldas: Ty k tomu nemáš jako ani plechy? No to snad ne. Citovat
deathcat Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Koldas: Přesně tak s tím počítám. Na díly by ji byla škoda. Citovat
Peta-k Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 co s ni je?:D:D to bych se taky presne rad dozvedel... :Dco sme zjistili cca po 3 mesicich nejni airbag sou vystreleny pyropatrony ve sloupku u spolujezdce je nuzkama vystrihla dira a provleceny nejaky dve zahradni 1/2hadice nejspis k ostrikovacum nevim....zaclo chcat do auta spolujezdcovýma dverma a navic to muselo na 100% bzt bourany jak svine protoze tedka jak je zima a mrzne tak zatece voda kam si a kdyz rano vyjizdim ze dvora tak je slyset jak to vsecko praska kdesi....jo a navic naprava zadni odchazi.... to byl kup stoleti....a nejdulezitejsi je to co sme to kioupili tak je delanej komplet motor....bud to bylo prodany se skrytou vadou nebo shoda nahod prasklí tesnení pod hlavou plus olej ve 4 valci od rozvodu... a posledni vec nejakej machr nevim kdo dal na silenblok motoru u rozvodu normalni sroub a ten mi nedavno uletel a motor mi lehnul na kastli jendou stranou...zadny pevnostni sroub nebyl.... :-)jinak auto jak novy... :Duvazuju ze ho dam tak nejak do kupy na jare nebo v lete ho prodam a koupim jiínou nebo jiny auto nevim uvidime....clovek kdyby tusil co s ni je tak da pracky rychle rpyc od toho....sice loky rikal ze to bylo bourany ale ze se menila jenom pricka jak je chladic a myslim ze rikal ze se menil chladic .....tot vse....nic jinyho sme nepoznali az po case co se clovek s ni seznamil.... Citovat
KoldasT16 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 kdo dřív dojedede tak si ji muže odvezt...já na ni nemám čas ani chut co mi ji mladá odmítla a to jsem jí tak chtěl no ženský Citovat
Peta-k Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 lituju toho ze sem neco takovýho koupil....ale jevila se jako kdyby ji nic nebylo absolutne v poradku ale ze ji nekdo takhle dobastlil nechapu.... Citovat
KoldasT16 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 akolik jsi za ní dal?? já ji prodávám za tu cenu,protože tam na ni investice jou,ale základ je motor a ten je dobrej Citovat
Peta-k Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 35 000.....uvazuju jestli bych ji nekoupil tu co mam by byla na nahradni dily... Citovat
KoldasT16 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 jo a pokud se nekdo diví,že to prodávám uplně bez kol tak na tom nic nevidím špatnýho každej by to chtěl nejraději zadarmo tak to řeším tímhle zpusobem...kola originál mám a kdo je bude chtít tak mu je k tomu dám ale za jinou cenu a pokud si někdo myslí,že tam mám rádio s lcdčkem za 10tisís,tak at si to myslí jooo a nemá to rádioani nemělo :D:D:D Citovat
franus Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 co s ni je?:D:D to bych se taky presne rad dozvedel... :Dco sme zjistili cca po 3 mesicich nejni airbag sou vystreleny pyropatrony ve sloupku u spolujezdce je nuzkama vystrihla dira a provleceny nejaky dve zahradni 1/2hadice nejspis k ostrikovacum nevim....zaclo chcat do auta spolujezdcovýma dverma a navic to muselo na 100% bzt bourany jak svine protoze tedka jak je zima a mrzne tak zatece voda kam si a kdyz rano vyjizdim ze dvora tak je slyset jak to vsecko praska kdesi....jo a navic naprava zadni odchazi.... to byl kup stoleti....a nejdulezitejsi je to co sme to kioupili tak je delanej komplet motor....bud to bylo prodany se skrytou vadou nebo shoda nahod prasklí tesnení pod hlavou plus olej ve 4 valci od rozvodu... a posledni vec nejakej machr nevim kdo dal na silenblok motoru u rozvodu normalni sroub a ten mi nedavno uletel a motor mi lehnul na kastli jendou stranou...zadny pevnostni sroub nebyl.... :-)jinak auto jak novy... :Duvazuju ze ho dam tak nejak do kupy na jare nebo v lete ho prodam a koupim jiínou nebo jiny auto nevim uvidime....clovek kdyby tusil co s ni je tak da pracky rychle rpyc od toho....sice loky rikal ze to bylo bourany ale ze se menila jenom pricka jak je chladic a myslim ze rikal ze se menil chladic .....tot vse....nic jinyho sme nepoznali az po case co se clovek s ni seznamil.... Tak tohle presne jsem cekal. Kupovat auto od prekupnika.... Loki to koupi za par susnu, umyje to a znovu proda za vyssi cenu... Koupit auto od nekoho, kdo ho nezna a u ktereho se jen ohreje je fakt sebevrazda. Citovat
Peta-k Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 jo todle vedet tak do toho nejdu....za kolik to loky asi tak koupil? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.