Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

hosi podvozek V-MAXX nebrat!!! Mam ho na aute a je tam problem s tim, ze maj blbe reseny predni pruziny, ktery pri vetsim propruzeni cvakaj o sebe...je to pekne k hounu, zadni tlumice jsou v pohode....

Odesláno

franus: možná kdyby sis to tady proletěl, tak zjistíš, že tady kluci mají podvozky od Ta-Technix a funguje jim dobře za ty prachy :) Jasně, že se dá sehnat lepší, ale bude stát raketu...Takovy hejtry, jako jsi ty mám nejradši :roll

Odesláno

Ja jsem vam jen dal dobre minenou radu. To ze se s tim da hybat nahoru a dolu a ze je to tvrde neznamena, ze je to kvalitni podvozek, ktery funguje tak jak ma. Na machrovani na ulici dobry, ale na okresky uz tak moc ne. Radeji si kupte jety, ale kvalitni, nez tady tyto tlumice na paradu...

Odesláno

peta-k: No tak toto je krása :) být ten inzerát, tak před půl rokem, tak to koupím. Měl jsem DF-03Ra ještě s uhlíkáčem a moc mě to nebavilo..respektive tomu chyběl výkon :D rozhodoval jsem se mezi přechodem na předohrab ve stříďáku nebo něco ve spalováku :) Dnes mám buggy se spalovákem a mnohem lepší než sebou pořád tahat baterky a čekat, než se nabijou :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...