Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Motor se dá sehnat \"za hubičku\". To auto vypadá dle mě celkem i zajímavě, jestli to není vyloženě past. Ta nová zapalovací lišta ukazuje, že se to někdo snažil zprovoznit, ale moc mu to nevyšlo.

Odesláno

No jo dělám a ještě bude jedna naprodej asi v půlce Ledna.

Lemy tam nejsou ani zámky to nemá :D je to v tjůningu, ještě ani nevíme co z toho bude protože to auto je KO, chtělo by sehnat ještě jedno a udělat z toho kompletní S16.

Odesláno

a má cenu to dávat dohromady? už jen z fotek to vypadá na mrtvolu co už to má za sebou. neuvažješ o rozebrání a rozprodání dílů. měl bych kdyžtak zájem o zadní nápravu jesli je se stabilizátorem :-D

Odesláno

No na fotkach, ktere jsem nekde nasel mel i zadni tusim a hlavne i v takove kremove barve koberec.. :D ale nakonec tam zase z5 strcil origo.. A koberec a zadni sedacky uz nemel, takze mi to neladi se zbutkem interieru, ale me to je uz jeeno, nejak jsem si na to zvykl.. btw: proc jsi mu to rozmlouval? Pokud by to bylo komplet, tak mi to prijde hezci, je to neco, co nema kazdy.. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...