Devr Odesláno 4. červenec 2009 Autor Odesláno 4. červenec 2009 No tak pokud s tím nehnu fuknu to nechat raději překontrolovat na diagnostiku do pežoooo a bude . Citovat
Guest servisman Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 jak vyzkoušet aby se točily oba dva na pomalou rychlost.dáti relé při pohledu vpravo horní a propojit na spodní 17 drátem pin 3+5. Citovat
Guest servisman Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 kontrola větráku spolujezdce relátka vyndat a propojit v 18 relé levý horní pin 3+5 větrák se rozběhne naplno Citovat
Guest servisman Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 jako poslední ale to nemám obr větrák řidiče kontrola relé vyndati a v 19 spojit pin 3+5/propojí se kostra a na 17 se spojí pin 3+5 napájení/ větrák se rozběhne rychle u řidiče Vše je vyzkoušeno na mém vozidle a funguje to na 100% pokud není u vás něco přehozeno tak by to mělo šlapat taky Citovat
Devr Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 honza 406: díky za super fota ....hned zítra to vyzkouším. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 tak jaká , včera jsem jel přas Vyškov ,kdybych věděl kde sídlíš tak bych se stavil. Citovat
Devr Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 No to jsi v pohodě mohl. Dnes jsem se to chystal proklemovat na tvrdo sahary podle tvého plánku, ale by jsem tak zničen z toho horka , že jsem šel raději na pivo . Zítra to snad, ale zkusím a pak poreferuji. Příště brnkni( viz mobil pod avatarem) a zajdem na pivko spolu. [upravil dne 7/7/09 Devr] Citovat
kupák Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Dneska jsem lehce mrknul na vrtule a při klimě se mi točel obě na pomalej. Co dělaj jinak jsem nezkoumal, páč se mi nechtělo čekat, až se to přehřeje. Mám dost starostí s tím pitomým brzdícím kolem... Citovat
Devr Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 Tak jsem se dnes dostal k proklemování větráků dle návodu honza406. 1 - Vytáhl jsem relé 17 a18 a na 17 jsem propojil kontakt 3 a 5, výsledek nic se neděje. 2 - Vytáhl jsem relé 17,18,19 a na 18 jsem propojil kontakt 3 a 5, výsledek nic se neděje. Dál jsem to ani nezkoušel. Přesto pokud klimuju, tak z pohledu řidiče chladí levá vrtule a to tak , že ochladí vypne a za půl min zase a tak stále dokola...funí , ale jako prase. Pokud je klima vyplá a nechám coupe nastartované a teplota vody stoupne nad 100, tak opět sepne stejná vrtule. Prostě pravá vrtule z pohledu řidiče né a né se točit. Už tuším že je spálená což znamená další nemalé výdaje. Pokud sečtu kroužek pod volantem, rampu na svíčky a vrtule, tak je to min 10 táců + práce v pežó a jsem na 20 000,- uf:myslim Trošku nečekané výdaje...potřeboval bych spíše nové pneu. Neznáte někoho kovaného V Brně nebo Prostějově, kdo by se mi na to mrkl než se rozjedu do peugeotu? [upravil dne 20/7/09 Devr] Citovat
qmysak Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 chlapi mám 2,2 hdi a mám tam jen jednu vrtulu tak ted ste mě dostali Citovat
Guest servisman Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Devr to je mi líto že ti to nemaká já jsem daleko a k rodičům jezdím zřídka .Ale zkoušel jsem to na svém a maká mi to třeba máš přehozený relátka,jedině zkusit podle mého schéma kde je napájení a zkontrolovat.Ale pokud nerozumíš elektro tak těžko pak radit.A koukal jsi za patice jestli tam není nějaký drátek urvanej?? ještě mne napadlo koukal jsi na pojistky u akubaterky?? Jsou tam na ty větráky jestli není spálená F6 F7 [upravil dne 21/7/09 honza406] Citovat
Devr Odesláno 21. červenec 2009 Autor Odesláno 21. červenec 2009 Každopádně dík honzo406, ale já jsem spíš špéce pře počítače. Na ty pojistky mrknu, ale mám pocit , že jsem tam už čučel a vše bylo ok....raději zíra ještě propípnu měřákem. Jak rád bych měl u sebe někoho kdo mi v tom pomůže ...fak nevím na koho se obrátit. Sakra.....furt nějaké problémy:papa Citovat
Dave_k Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 2Devr: Jsem se konečně dostal k tomu se na to mrknout jak jsi mě žádal a při zahřátém motoru se zaplou klimou jedou obě vrtule a po vypnutí klimy se obě zastaví. Citovat
Devr Odesláno 3. srpen 2009 Autor Odesláno 3. srpen 2009 Dave_k dík tobě chlape, pak je to jasné asi mám fakt tu pravou vrtulu death....no to se poseru. Naštestí to stíhá ta jedna, ale jede fakt naplno a hučí jako letadlo. [upravil dne 3/8/09 Devr] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.