Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

jak vyzkoušet aby se točily oba dva na pomalou rychlost.dáti relé při pohledu vpravo horní a propojit na spodní 17 drátem pin 3+5.

Guest servisman
Odesláno

kontrola větráku spolujezdce

relátka vyndat a propojit v 18 relé levý horní pin 3+5 větrák se rozběhne naplno

Guest servisman
Odesláno

jako poslední ale to nemám obr

větrák řidiče kontrola relé vyndati a v 19 spojit pin 3+5/propojí se kostra a na 17 se spojí pin 3+5 napájení/

větrák se rozběhne rychle u řidiče

Vše je vyzkoušeno na mém vozidle a funguje to na 100% pokud není u vás něco přehozeno tak by to mělo šlapat taky

Guest servisman
Odesláno

tak jaká , včera jsem jel přas Vyškov ,kdybych věděl kde sídlíš tak bych se stavil.

Odesláno

No to jsi v pohodě mohl. Dnes jsem se to chystal proklemovat na tvrdo sahary podle tvého plánku, ale by jsem tak zničen z toho horka :aut , že jsem šel raději na pivo :D. Zítra to snad, ale zkusím a pak poreferuji.

Příště brnkni( viz mobil pod avatarem) a zajdem na pivko spolu. :super

[upravil dne 7/7/09 Devr]

Odesláno

Dneska jsem lehce mrknul na vrtule a při klimě se mi točel obě na pomalej. Co dělaj jinak jsem nezkoumal, páč se mi nechtělo čekat, až se to přehřeje. Mám dost starostí s tím pitomým brzdícím kolem...:(

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem se dnes dostal k proklemování větráků dle návodu honza406.

1 - Vytáhl jsem relé 17 a18 a na 17 jsem propojil kontakt 3 a 5, výsledek nic se neděje.

2 - Vytáhl jsem relé 17,18,19 a na 18 jsem propojil kontakt 3 a 5, výsledek nic se neděje.

Dál jsem to ani nezkoušel.

Přesto pokud klimuju, tak z pohledu řidiče chladí levá vrtule a to tak , že ochladí vypne a za půl min zase a tak stále dokola...funí , ale jako prase.

Pokud je klima vyplá a nechám coupe nastartované a teplota vody stoupne nad 100, tak opět sepne stejná vrtule.

Prostě pravá vrtule z pohledu řidiče né a né se točit.

Už tuším že je spálená což znamená další nemalé výdaje.

Pokud sečtu kroužek pod volantem, rampu na svíčky a vrtule, tak je to min 10 táců + práce v pežó a jsem na 20 000,- uf:myslim Trošku nečekané výdaje...potřeboval bych spíše nové pneu.:(

Neznáte někoho kovaného V Brně nebo Prostějově, kdo by se mi na to mrkl než se rozjedu do peugeotu?

[upravil dne 20/7/09 Devr]

Odesláno

Devr to je mi líto že ti to nemaká já jsem daleko a k rodičům jezdím zřídka .Ale zkoušel jsem to na svém a maká mi to třeba máš přehozený relátka,jedině zkusit podle mého schéma kde je napájení a zkontrolovat.Ale pokud nerozumíš elektro tak těžko pak radit.A koukal jsi za patice jestli tam není nějaký drátek urvanej??

ještě mne napadlo koukal jsi na pojistky u akubaterky?? Jsou tam na ty větráky jestli není spálená F6 F7

[upravil dne 21/7/09 honza406]

Odesláno

Každopádně dík honzo406, ale já jsem spíš špéce pře počítače.

Na ty pojistky mrknu, ale mám pocit , že jsem tam už čučel a vše bylo ok....raději zíra ještě propípnu měřákem.

Jak rád bych měl u sebe někoho kdo mi v tom pomůže ...fak nevím na koho se obrátit.

Sakra.....furt nějaké problémy:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

2Devr: Jsem se konečně dostal k tomu se na to mrknout jak jsi mě žádal a při zahřátém motoru se zaplou klimou jedou obě vrtule a po vypnutí klimy se obě zastaví.

Odesláno

Dave_k dík tobě chlape, pak je to jasné asi mám fakt tu pravou vrtulu death....no to se poseru. Naštestí to stíhá ta jedna, ale jede fakt naplno a hučí jako letadlo.

[upravil dne 3/8/09 Devr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...