Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mne to pisalo tiež , v Peugeote vymenili spinač na brzdovom pedali a prehrali nový soft do BSI. Myslím že stačí vymeniť spinač , alebo ho aspoň skontrolovať (vyčistiť)pripadne dostaviť.

Odesláno

ABS jsem zkoušel a fungovalo. Na čidlo kouknu jakmile bude auto někde, kde se k tomu dá lehnout a neválet se nohama na sněhu, nebo až to začne zase dělat... zatím díky za názory... na dia se chystám, ale bojím se co to všechno najde za chyby :roll

Odesláno
Původně zaslal: Smolíček

na display vyběhla hláška ESP/ASR system faulty nebo nějak podobě a na palubce přešktlé EPS

Měl sem stejnou hlášku bez ABS a stejně to bylo čidlo na zadním kole.....ta hláška je podle mě pro celý systém stejná.....

Odesláno
Původně zaslal: Smolíček

ABS jsem zkoušel a fungovalo. Na čidlo kouknu jakmile bude auto někde, kde se k tomu dá lehnout a neválet se nohama na sněhu, nebo až to začne zase dělat... zatím díky za názory... na dia se chystám, ale bojím se co to všechno najde za chyby :roll

A co na tom čidle uvidíš???? pokud sem tam jede sem tam ne.....tak´to stejně bude čidlo....to samé my to dělalo.....taky někdy v poho a někdy vůbec nic......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...