Qcko Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Omylom sa mi podarilo dnes skratnut zapalovac v aute, teraz nejde, pozrel som si, ze to ma byt poistka na pozicii 23, ale na pozicii 23 je len nejaky \"prepoj\" a vsetko ostatne funguje ako ma, ked to z pozicie 23 vyberiem, nefunguje mi cely stredovy panel:bojim...toz kde to mohlo este \"vyrazit\"...20A poistky som presiel vsetky a kazda je (na pohlad) OK:myslim Citovat
marko306 Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 neodpalilo ti kabel od zapalovaca? Citovat
Edison Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Jedině kabel od zapalovače. Ale je divný, že nelupla pojistka... Citovat
Qcko Odesláno 2. červenec 2009 Autor Odesláno 2. červenec 2009 Ja som poistku od zapalovaca nenasiel:D...inak kabel som prezrel (teda pokial sa dalo:nevim...zajtra to premeram, ma to stve, cakal som ze vymenim poistku a ziadnu to nema, v prirucke od auta je ze ma mat 20A poistku na pozicii 23:bojim A odvazna otazka, nevie niekto kam ten drat ak tak vedie (predpokladam +), kludne ho vymenim, ak nebudem kvoli tomu musiet rozobrat polku auta:D AHA! Tak som teraz presiel knizku Jak na to a podla nej je na pozicii 23 \"bocnik\" a zapalovac ma poistku na pozicii 16:grr...ak to tak bude, tak ta knizka od auta je zas bonus:bojim Resp. aby som nebol zly, tak pozicia 23 je zapalovac v modeli 2000, v prechodovom je to 16:cool: [upravil dne 2.7.2009 Qcko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.