Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zasuvka zapalovac - skrat - moja blbost

Recommended Posts

Odesláno

Omylom sa mi podarilo dnes skratnut zapalovac v aute, teraz nejde, pozrel som si, ze to ma byt poistka na pozicii 23, ale na pozicii 23 je len nejaky \"prepoj\" a vsetko ostatne funguje ako ma, ked to z pozicie 23 vyberiem, nefunguje mi cely stredovy panel:bojim...toz kde to mohlo este \"vyrazit\"...20A poistky som presiel vsetky a kazda je (na pohlad) OK:myslim

Odesláno

Ja som poistku od zapalovaca nenasiel:D...inak kabel som prezrel (teda pokial sa dalo:nevim...zajtra to premeram, ma to stve, cakal som ze vymenim poistku a ziadnu to nema, v prirucke od auta je ze ma mat 20A poistku na pozicii 23:bojim

A odvazna otazka, nevie niekto kam ten drat ak tak vedie (predpokladam +), kludne ho vymenim, ak nebudem kvoli tomu musiet rozobrat polku auta:D

AHA! Tak som teraz presiel knizku Jak na to a podla nej je na pozicii 23 \"bocnik\" a zapalovac ma poistku na pozicii 16:grr...ak to tak bude, tak ta knizka od auta je zas bonus:bojim

Resp. aby som nebol zly, tak pozicia 23 je zapalovac v modeli 2000, v prechodovom je to 16:cool:

[upravil dne 2.7.2009 Qcko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...