Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidičky mam problem s kabinovim ventilatorem proste ne a ne se roztočit moturek je v pořadku ten sem vyzkoušel a toči se ve spinačich na palubce to taky vpada dle promeřeni v pořadku pojistky taktež OK předřazene odpory se zaji byt take v pořadku mam zalusk že by to mohlo bejt rele ktere je na schematu v knižce Jak na to P306 jen jsem nikde nedohledal ktere z 5ti relatek to je, nevi nahodou nekdo ktere to je?Připadne prosim za JAKEKOLIV napady v čem by mohla bejt chyba i třeba v tom co už jsem zkoušel...

P.S. Pokud tohle patři do sekce servis prosim o přesun.

• O 2 týdny později...
Odesláno

měl jsem podobný problém, ale spíš že se netočil na malé otáčky, jen rychle...rozebral jsem celej ten středovej panel až tak, jako kdybys chtěl měnit žárovky co podsvětlujou ty nastavovací kolečka, pod tim kolečkem co se reguluje rychlost je potenciometr, v kerým sou tři tenký plíšky který spojujou ruzný ty obvody a podle toho se mění ta rychlost no a problém byl v tom že jeden z nich nedoléhal, stačilo ho přihnout víc k tomu a beží to jak má, třeba máš podobný problém ;)

[upravil dne 15/7/09 Radek 306]

Odesláno

Mal som taky isty problem , netocil sa. Problem hladaj v tepelnej poistke. Najdes ju za kabinovym filtrom jak zacina sacie potrubie. Dostanes sa tam z motorovej casti pod tou mrieskou pod stieracom. Je to videt v tom tunely.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...