Shemik Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 U me v automatu jede tempomat na jakoukoli rychlost od 40ti výs Citovat
Jirka 807 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 takže podle manuálu tempomat jde od 40 nebo 60 km podle typu motoru a musí být zařazen nejméně 4 stupeň u automatu 2 rychlostní stupeň tak se píše v manuálu mě jde už od tě 40 ale musim tam mít tu čtyřku. Citovat
Sasula Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Omouvam se... jsem byl zblblej dalsima autama doma, jelikoz tam jde tempomat i na 3ku... staci km/h. tady to je doopravdy od 4 nahoru... a ve meste se to da v pohode pouzit.. ta nase 2,2 ma dostatecny zatah i v nizsich otackach. takze to zvlada. a taky kdo jezdi presne 50 po meste Citovat
mablees Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Mám zbytečnou novou zabalenou páčku Tempomatu , někdo má zájem ? Citovat
MotoMoto Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Tak omluva soudruhům z Francie, zase taková blbost to není. To omezení rychlosti. Ten problém se zrychlením je to totiž tak že pokud jedete běžným způsobem tak vás přes nastavené maximum nepustí, ale když zmáčknete pedál až k podlaze tak to povolí a jedete kolik chcete. To už má nějaký smysl. Například při průjezdu městem kde je třeba 70tka a přito 4 pruhy jako je třeba Vídeň. Vadila mi ta funkce z důvodu bezpečnosti a potřeby náhlého zrychlení. Vyzkoušel jsem a funguje. Citovat
Shemik Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Aha, tak to vypada smysluplne Ja to tam nemam, ale jeste by me zajimalo, jak moc sofistikovane se to nastavuje. Kdyz vetsinou jezdim po meste, tak bych tam nechal treba 70tku, ale kdybych chtel vyfrcet z mesta, tak jak dlouho a jak slozite bych prenastavoval tu jinou rychlost, treba 130 na dalnici? Vychazim treba z nastaveni na upozorneni rychlosti, ktere se nastavuje tim, ze se jestli si dobre pamatuju (uz jsem to dlouho nepouzil), musi zajet do menu PC, zapnout funkci a podrzet packu zmacknutou pri dane rychlosti, coz neni moc flexibilni a jeste se to musi nastavovat pri rychlosti s civenim na tachak, coz kdyz se na tu rychlost chcete fakt trefit, vyzaduje urcitou davku soustredeni, tak by me zajimalo jak se nastavuje ten omezovac. jestli je to stejne, nebo se nekam muze jen zadat nejaka ciselna hodnota i pri stojicim aute ??? Citovat
MotoMoto Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Nastavuje se to stejně jako tempomat, to znamená buď jedu tou rychlostí a ťuknu si a je nastaveno a nebo plus a mínus klávesami ovládací páčky si mohu přidávat a ubírat limit. Na rozdíl od nastavení tempomatu si to pamatuje i po vypnutí motoru, jen pak stačí ťuknout a je to zapnuté a nastavený limit od minula. Snad jsem to vysvětlil srozumitelně. Citovat
plaz Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 ja si myslim ze tam zustava jen ta posledni nastavena rychlost kdyz pri jizde nastavis jinou tak tam je jina jeto klasicka pamet na posledni nastaveni rychlosti to je ta packa z boku dost to pouzivam na dalnici vymacknu rychlost dojedu auto ono uhne a zmacknu a frcim dal Citovat
Shemik Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Plazi, to ted ale mluvis o tempomatu, ze? My jsme totiz ted mluvili o omezovaci (-: Citovat
Shemik Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 No on neni vsude, je to podle vybavy. Ja ho taky nemam (-: Citovat
Ravel Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Mám automat a tempomat si sám v kopci podřadí aby udržel zadanou rychlost. Ale úsporu vidim při 140km/h na dálnici mi bez tempomatu píše spotřebu 11,5l/100km a při tempomatu 9,1. Ale omezovač jsem nenašel, snad jen GPS přes navigaci (popř. akustickej na sedadle spolujezdce ) Citovat
MotoMoto Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Akustický mám také, ale tenhle je součástí toho hlavního. Ale asi až u novějších aut. Je tam na páčce kolečko kterým zapínáš na jednu stranu klasický tempomat a na druhou stranu omezovač rychlosti. Citovat
Shemik Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Ja taky na tempomat jezdim s mensi spotrebou. A presne jak rikas, idealni kombinace, tempomat+automat, sam si jede, sam si radi, az by si covek u toho schrupnul :D:mrk Citovat
MotoMoto Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Ten automat mi moc chybí, moc, škoda. Citovat
mablees Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 Už jsem to tu řešil dříve . . chtěl bych dodělat tempomat . . bohužel se nezadařilo . . zkrátka a dobře mě to tam ani po nahrání nejde. . .slyšel jsem že kdybych vyměnil řídící jednotku (né hlavní ale nějakou jako by na nadstadartní výbavu ) že by to mělo jít . . Citovat
Haryk Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 tempomat nemám,ale mám tu akustickou signalizaci vedle řidiče a nevíte náhodou jak ji vypnout???? někda skoro i ječí jak siréna Citovat
mablees Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 Vedle řidiče ? Řve jako siréna ? Jako manželka jo ? Citovat
MotoMoto Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Nejlepší je hlavu pod volant a ucpat jí pusu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.