Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak mě stačí kterékoliv, ne obě součastně. Nepleteš si to s mute u radia na pravých ovladačích?

Nie,nie,musim to robit sucasne s obomi a potom regulujem s hornym alebo s dolnym zadnym.Tie horne a dolne su nejak nefunkcne.

Odesláno

A čo si máme predstaviť pod pojmom nejak nefunkčné?

Nikdy jsem nemusel mačkat obě spodní (zadní) tlačitka na páčce tempomatu.

Jak píšeš - otočným "válečkem" ve středu páčky se tempomat zapne, rozsvítí se oranžová ikona autíčka na kapličce za volantem.

Horním (plus) nebo dolním (mínus) bez nohy na plynu či na jiníém pedálu nastavím podle tachometru požadovanou rychlost .... je okamžitě znát že rychlost měním tempomatem .... zrychlení i zpomalení je takový jakoby tvrdý a má to jiný .... tak nějak kontinuální rovnoměrný průběh zrychlení i zpomalení. Tlačítko (+/-) držím stisknuté dokud nemám požadovanou rychlost.

Sebemenší ťuknutí na plyn nebo na brzdu (možná i přeřazení, ale to si nejsem jistej) tempomat deaktivuje, tj. rychlost ovládám pedály, ale tempomat je zapnutý.

K návratu na původní rychlost stisknu tlačítko na konci páčky a auto bu%d zpomalí nebo zrychlí na původně nastavenou rychlost. To je vše.

Omezovač nemám, výroba 2003 čili VAN.

Odesláno

Plyn nedeaktivuje, jen zrychlis a pak se to vrati na nastavenou rychlost

Pravda ... napsal jsem to nepřesně.

Odesláno

Ako pise Pe.Tr plyn nedeaktivuje,iba brzda.Zadne musim obe naraz stlacit,inaksie tempomat nefunguje.Horne a dolne +/- nereaguju.

Tak to je divný ... chápu to dobře že musíš otočit, pak obě stisknout a potom už samostatné +/- funguje tj. zvyšuje/snižuje rychlost?

Odesláno

Vy si nerozumite. +a- jsou ty zadni tlacitka. Packa ma jen kolecko a 3 tlacitka. Nicmene k aktivaci me staci stisk jen jednoho zadniho.

Asi mas pravdu,prave citam manual... :mad: Len tu aktivaciu robim stale oboma naraz,aj predavajuci ma na to upozornoval,ked som Phedru kupoval.Ale vyskusam to,co pises :super  To +/- je iba symbol na prednej casti,no ovladanie je vzadu :mrk

Odesláno

Bingo! Vzadu nahoře + a dole - .... taky mohli ty popisky dat zezadu na ty tlačítka ... heheh .... sice by nebyly vidět, ale zas by to nikoho nezmátlo :-)))))))

Xpetrix 100 bodov ..... :-))))) ;-)

Odesláno (upraveno)

Tak tohle byl masakr :)

Do posledni chvile jsem to vubec nechapal...

Ale funguje ti to jako vsem, me taky ty znaky vepredu na nic nereaguji  :D

Konec dobry, vsechno dobry :super

Upraveno uživatelem Lukas.407
Odesláno

me funguje tempomat jen nekdy. jedu a mam ho v poloze on a kontrolka sviti a najednou sama od sebe se kontrolka vypne a nejde aktivovat  a az vypnu motor tak zase treba funguje a nebo taky ne , nekdy se i sama zase zapne . Stalo se mi taky ze jedu s tempomatem cca 90 a najednou aniz bych se cehokoli dotknul se sam od sebe vypne 

Odesláno

Závada ostáva zapísaná v denníku závad (v BSI) do vymazania z denníka (pokiaľ nie je kapacita pamäte denníka vyčerpaná)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...