SV 24 Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 to bude celkem palka v servise v Praze :-( kdyz najdu nekde zvedak tak se do toho vrhnu mozna sam... ale musim si nechat udelat ty trubky abych je mohl rovnou jen namontovat... Citovat
Podlesny Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Všetko bolo svojpomocne, presne ako napisal pastorek. Za originál trubky by som dal dokopy neviem koľko. Tento spôsob mi poradil brácho. Viem, že tie trúbky nie sú teraz potiahnuté ideálne, ale myslím, že to nebolo moc rozumné ťahať ich ponad nádrž. Inak zháňam brzdový strmeň Bendix-f na ľavé predné koleso. Ak niekto máte prosím ponúknite. Ďakujem Citovat
Fusion Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Trubky v autorizáku jsou přes 2000Kč, já si je nechal vyrobit komplet (donesl sem starý) asi za 450Kč, a kámoš mě je nasadil za pár šušňů. Citovat
SV 24 Odesláno 8. červenec 2009 Autor Odesláno 8. červenec 2009 jee to by bylo skvely! to uz bych se sam pak do toho vrhnul.A to Autosylo je v Brne vid?! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.