Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to Milhaus65: chtěl bych se zeptat jaký je postup při změně jazyka(na češtinu). na internetu jsem viděl,že se prodávají CD. zvládnul,by to úplný amatér nebo je k tomu potřeba nějaký přístroj? Děkuji za odpověď.

Zajel bych za kattem,je trochu bliz. jsem z Plzne-jihu

Odesláno

TO gustaf: myslím, že jsme si mailovaly včera, mrkni na mail máš tam přesně kde dnes a zítra budu.

TO petis136: ok , víkend 18-20 .6 jsem v Praze . Prosil bych taky trochu připomenout.

Odesláno

to Gustav: Nedoporučuji. Udělal jsem to tak a některé funkce nefungují. Takže naháním Milhause aby to dal dohromady a nakonec to vyjde dráž. A také dost riskuješ, že se ti sesype firmware u RT

Odesláno

No jak říkám, já ho ještě nenahnal (myslím z mojí strany, ne z jeho) aby mi to opravil po tom co jsem koupil lacinou odjinud. A jednání skutečně potvrzuji, velmi příjemné.

Odesláno

K autu mám nějaké mapy 2006/2007 ale jsou tam jen hlavní tahy na Prahu a vedlejší silnice žádný. Nevíte kde sehnat nějaké novější a detailnější. Hlavně aby mi fungovaly, četl jsem, že někomu 2009/2010 nejdou a já nevím jakou verzi firmwaru tam mám. Jinak je to 10/2006 s RT3.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

čau tak zas navi.zničeho nic se zase rozběhla ,14 dní jak hodinky.Cesta na dovolenou z Mostu do Olomouce-a za Prahou konec .Po příjezdu do olomouce ukazovala polohu v okolí Mostu.Když jsem dorazil domů tak zase bloudí v okolí Olomouce.No hotovej....Někdo mi poradil objednat v Peugeotu cd s novým softvarem cena +-500.Nevíte zda to má smysl??? dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...