Lentilka Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Mám takovej problém, začalo mi v autě něco vrzat jde to od motoru... dělá to jen když jedu, když stojím tak nic... vrže to hlavně když mám neutrál, když stojím na spojce ( přeřazuji ) když uberu plyn, a když přidám tak to vrzne jen trošku... nevíte někdo co by to mohlo být? [upravil dne 28.6.2009 Lentilka] Citovat
TomMaister Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 I když je tvuj popis nepřesný dalo by se říct že by to mohlo být spojkové ložisko.Ale to nevrže ale píská Citovat
Pája Rybišár Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 no to bych spis videl na silenbloky motoru....nejspis ten zadní,spodni..... Citovat
Lentilka Odesláno 11. červenec 2009 Autor Odesláno 11. červenec 2009 Původně zaslal: TomMaister I když je tvuj popis nepřesný dalo by se říct že by to mohlo být spojkové ložisko.Ale to nevrže ale píská už mi tam i píská Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.