Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výstražný tÓn jen tak?? Prosím radu

Recommended Posts

Odesláno

Když mi před pul rokem moje 307 hlásila chybu catalyst control centre, po čase braking fault s pípáním, řek jsem si dobrá vše se ukázalo na počítači. Jen teď se mi často stává, že mi výstražný tón začne 3x tónem upozorňovat, že je něco špatně, jenže na pc nic!!! Prosím setkal se někdo s něčím podobným?? Na diagnostiku za 700 se mi nechce, aby mi řekli, že je to nějaká anomálie. vyčistily jednotku a po stovce km to začalo zasse ječet. Nemůže to bít nějaká určitá závada, na kterou už někdy, někdo přišel?? Dík

Odesláno

mě to dělá hláška voda v palivovém filtru, vždy jen problikne kontrolka a naskoči hláška a hned zmizí pak je 3x zapípání. Trvalo mi dost dlouho než jsem ji stihla přečíst, vždy tam je jen chviličku a hned zmizí. Ono jezdit s očima neustále na PP není nic moc. Nemusíš to mít to samé, jen u mě to dělá tato hláška. Po výměně palivového filtru bude zase nějakou dobu klid.

Odesláno

Mě se stává, že při každém startování se rozsvítí kontrolka STOP, pak 3x problikne a zmizne, žádná hláška nic, jen toto, všechny kontrolky zhasnou (kromě světel) a jedu, občas se stane, že STOP 3x zapípá, nevíte někdo co to je?

Odesláno

Ahoj resilo se tu to uz nekolikrat. Mne to dela nekolik let v nepravidelnych intervalech. jednou to bylo treba 5x do tydne nekdy 2x do mesice. Ted se to ozvalo nedavno na dalnici pri 130km. Uz jsem si na to zvykl. Pokud se nic nezmenilo od te doby kdyz jsem patral po problemu bylo mi receno ze se jedna o nejakou chybu na kterou upozorni bliknuti a 3x pipnuti a nasledne by se to melo doplnit napisem na palubnim pocitaci. Ale jelikoz je chyba behem vteriny prehodonocena a vyresena jako neplatna tak se nic uz neukaze.

Odesláno

Děkuji za odpovědi. Olej jsem kontroloval a je ok, brzdová kapalina taky v cajku. Tak fakt nevím. Je to bez hlášky , jen samotně 3x pípnutí. Rozčiluje to, nejraději bych to odpojil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...