turo20 Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 ahojte.potrebujem pomoc,zateka ni voda do kufra ked prsi...gumene tesnenie je v poriadku,okolo stieraca to tiez netece,ani okolo svetiel.vzdy ked zacne prsat tak mam vodu pod svetlami v rohocha v zadnej casti kufrakde dosadaju dvere,ale pod tym plechom...prosim poradte kade to tam moze tiect ,dakujem:( Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Tak to by ti nemusely dosedat ty kufrové dveře.Zkus posunout zámek trochu níž a uvidíš Citovat
NO3IA Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 sedni si do kufru a zavři se,druhej at lije vodu na kufr a uvidíš kudy tudy to jde Citovat
zaxon Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 To samé u mne,už jsem vyhodil veškerý tapec z kufru a nic jsem nezjistil:( Citovat
Gitarista001 Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Mne sa vyleje voda zo strechy pri otvarani kufra. Tecie to okolo rurky co ide do dveri. turo20 : Podla mna sa ti voda udrziava okolo tesnenia a pri otvoreni kurfu ti rychlo vsiakne do interieru cez skaru v tesneni. Citovat
turo20 Odesláno 29. červen 2009 Autor Odesláno 29. červen 2009 Skusal som to s tou vodou a tecie mi odniekal s popod svetla,teda klapka,ibaze su tam plechy a nie je to dobre vidiet s kade to tecie.A ta voda mi tam natecie aj bez toho aby som otvoril kufor.Tie svetla maju take penove tesnenie a to vyzera byt v poriadku.A kufor sa uz neda posunut...to auto je asi zakliate:nevim Citovat
turo20 Odesláno 29. červen 2009 Autor Odesláno 29. červen 2009 zaxon: A co si s tym robil dalej? Citovat
zaxon Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Nic,vytahl jsem tapicirunk a nechal tak,vodu v kufru vytřu.Já mám dojem že se to tam dostáva někde od nárazníku,protože to vytíká z toho tunýlku co je tam schovaný klíč na rezervu. Citovat
turo20 Odesláno 30. červen 2009 Autor Odesláno 30. červen 2009 NO sice mi tam klapka od hora,ale aj ty mozes mat pravdu,lebo tolko vody co tam mam,neverim,ze by to bolo len z klapkania...ked budem mat cas tak skusim dat dole zadny naraznik,teda ked mi to pojde...potom sa ozvem ci to bolo to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.