Láďa83 Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Ahoj Ticcino, ve starých příspěvcích jsem našel tvoje vlákno, kde si řešil třepání volantu a měl si podezření na gumy, které si chtěl vyměnit. Nikde jsem už ale nenašel jak to dopadlo a zda ta výměna pneu pomohla nebo to bylo v něčem jiném? Předem díky za odpověď. Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Ahoj, já jsem to řešil vyvážením předních pneumatik, rozhodně to pomohlo, předtím při rychlostech nad 110 kmph nepříjemné vibrace, po vyvážení naprostá pohoda.. Citovat
Ticcino Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Zdar. Gumy mám stále ty původní, co jsem měl onehdá. Vyřešil jsem to tak, že jsem si kola nechal převážit jinde, znovu a lépe. Problém je v tom, že křivé jsou údajně gumy (ráfek ok) a je tam nalepených hodně závaží. Takže ty s více závažími jsem dal dozadu, ty s méně závažími dopředu. Třepání volantu prakticky zmizelo. U zimáků na plecháčích jsem jakékoliv třepání volantu nezaznamenal. Citovat
fox111fox Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 No tak ja som tiez na plechovych diskoch a zimnych gumach necitil chvenie. Ale ked som obul letne tak som sa len cudoval co sa deje. Chvenie uz pri 100 kmh. A narast hluku. Dal som ich tiez vyvazit niekde inde a chvenie zacina az pri 130 kmh. Hluk samozrejme neprestal. Mimochodom elektrony od firmy MAK (vraj sa uz premenovali). A gumy daake ze AVON? No tak tie si uz urcite nekupim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.