Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vie mi niekto poradit, kde by mohol byt problem... sem-tam sa mi rozsvieti kontrolka ABS (auto zacne ist trosku tazsie) a za chvilku zasvieti aj kontrolka pre AIRBAG, potom to pozhasina. No dalej sa k tomu sem-tam prida to, ze uplne vypne ventilator. Teraz ked je tma som si vsimol, ze ked sa zapne kontrolka ABS zacnu extremne silno svietit svetla...Zda sa mi, ze to robi castejsie ked je teplo, teda auto nie je dobre chladene...

P306 kombi r.99

[upravil dne 23.10.2009 Ro306]

Odesláno

Uf, tak asi 15tykrat:D

...pod sedadlom su draty pre airbag (resp pyropatronu, to je jedno), prave pri P306 je to casty problem, ze su dost onicom prichytene a staci ked si niekto tazsi sadne, alebo sa posuva sedacka a zacne to blbnut...tak sa pozri pod sedacku, o spodnu cast je prichyteny taky cierny plast a na nom draty, kukni ci to nemas vycvaknute a tak:roker

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Já jsem nedávno na krátko zprovoznil airbag,vysunutím a zasunutím kontaktu pod sedačkou,protože mi po celou dobu blikala kontrolka airbag,ale po týdnu to fungovalo spíše jen když jsem před startem usednul prudčeji na sedadlo-moje domněnka byla zlobivý konektor,ale po zapojení přez elektrosvorky natvrdo to nefunguje-stejný problém má i kolega,ale zatím nevím odkud problém vane!!!

Odesláno

No ja som nedavno mal sedacky vonku a ked som zistil ako to je pod tou sedackou lajdacky od vyroby spojene, tak som pekne odpojil akumulator, ucvikol som to, riadne nadpojil a nemam to ani na sedacke, ale pekne schovane a mam pokoj, testoval som to, kontrolka ani neblikne:super

...a inak som absolutne nepochopil, preco je to tak blbo vyriesene a je to prichytene o sedacku, ked je to len obycajny spoj, ktory moze byt vyvedeny z podlahy priamo do pyropatrony:bacha

Odesláno

Vyřešené to je nic moc,ale vesměs ten kontakt i po kvalitním spojení viz.předchozí článek nefunguje,kamarádovi zrovna tak-problém bude ještě někde jinde na což jen co se k tomu dostanu tak uvidím jak a co s tím...

Odesláno

Já jsem to spojil-kvalitně zaletoval,ale v mém případě to je k ničemu,některé vozy mají v sedačce zátěžové čidlo)--spínač,což může být ono,nebo ještě může zlobit kontakt u pyropatrony...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Spousta lidí konektory zaletuje pod sedačkou natvrdo,což jsem udělal,kroužek pod pod volantem je také vyměněn,konektor k napínači pásu(pyropatrony) taky O.K-kontrolka stále bliká...-prozatím neřešitelné...

Odesláno

preblikavanie AIRBAG pri točeni volantom spôsobuje jednoznačne kružok pod volantom cena noveho vela na vrakači 600 ale ked sa hlaška kombinuje z hlaškou ABS :myslim tak nevim držim palec nech je RJ OK

Odesláno

Mě to nedávno přestalo tak,jak píšu už před tím,pod plastový držák a pružiny výstuhy sedačky jsem vložil takovou silnější \"folii\"-používá se např. na prokládání věcí výrobků před poškozením atd.Použil jsem to z důvodu zastavení prosezení sedačky,protože ty plechové výstuhy postupně narušují materiál zespoda sedačky vlivem \"prosedění\",kontrolka přestala blikat,fungovalo to měsíc pak to začlo znova,ale pokud jsem jednoduše řečeno párkrát prudce sednul do auta tak to nedělalo-za chvíli to začlo dělat pořád,tak jsem to zapojil pod sedačkou letováním natvrdo,ale efekt žádný!!!Kroužek pod volantem byl měněn za jiný z vrakoviště již před rokem!!!

• O 1 rok později...
Odesláno
Vie mi niekto poradit, kde by mohol byt problem... sem-tam sa mi rozsvieti kontrolka ABS (auto zacne ist trosku tazsie) a za chvilku zasvieti aj kontrolka pre AIRBAG, potom to pozhasina. No dalej sa k tomu sem-tam prida to, ze uplne vypne ventilator. Teraz ked je tma som si vsimol, ze ked sa zapne kontrolka ABS zacnu extremne silno svietit svetla...Zda sa mi, ze to robi castejsie ked je teplo, teda auto nie je dobre chladene...

P306 kombi r.99

[upravil dne 23.10.2009 Ro306]

Mě to začalo dělat asi před měsícem to samé. Rozsvítí se ABS a potom airbag a auto jako kdyby jede na nižší výkon. Pokud je vyplý ventilátor a zkusím ho zapnout při svitu kontrolky, tak nejede-jak kontrolky zhasnou tak se rozjede. Ještě jsem vypozoroval, že se mi víc rozvítí palubní deska a dnes mi přestali svítit obě přední světla, po výměně žárovek jsem zjistil že byla přepálená i jedna pojistka.

Na diagnostice jsem auto měl a psalo to pokles napětí (ale už nevím přesně kde). Vyměnili mi kontakt u baterky s tím, že bylo vyzkoušeno asi 15km bez problému a diagnostika neukazovala žádnou chybu. No a mě to začlo dělat znovu.

Chtěl bych vědět jestli jsi zjistil příčinu, abych věděl co by to mohlo být. Díky za odpověď

Odesláno

Skusil by som skontrolovat kostry v aute. Jeden bod ukostrenia byva kusok pred baterkou v motorovom priestore. V kabine by to malo byt kdesi okolo (za) poistiek. Kostra byva vedena zeleno-zltymi vodicmi, skus ich sledovat kde su pripojene na kostru.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže záhada vyřešena. V servise zjistili, že přebíjel alternátor. Takže výměna regulátoru na alternátoru a zatím to šlape bez problémů.

Třeba to někomu taky pomůže :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...