Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Moje zkušenost se senzorem tlaku je z jara,kdy jsem měnil ze zimních kde snímače nemám na letní bez předchozího odhlášení na diagnostice,takže jednotka v zimě hlásila podhuštěné pneu.Po nasazení letních kde snímače mám po nastartování vše OK,po ujetí cca 500 m červená hláška s hřebíkem propíchnutá levá zadní.Přitom kolo v pořádku.Najel jsem se zvýšenou opatrností asi 10 km a červená se změnila na oranžovou nízký tlak,což je vždycky dobré znamení:)a po dalších asi 5 km si to konečně přečetlo senzor.Asi je lepší to teda vždycky na dia odhlašovat aby ta jednotka nebyla \"zblblá\":papa

Odesláno

Tak to ja keď som dal letné bez senzorov asi 3x mi po cca 200km zahlásilo, že tlak nie je monitorovaný (nie že je podhustené). Potom to prestalo hlásiť úplne. Uvidím čo to bude robiť keď dám naspäť zimáky so senzormi. Počítam, že sa to normálne uchytí. Snáď na to francúzski inžinieri mysleli, keď je možnosť prihlásiť až 8 senzorov, nemalo by vadiť aj jazdiť bez nich.

Odesláno

Už dvakrát jsem točil letní se senzorama a zimní bez senzorů a vždycky v poho.Jen na zimních to zhruba po ujetí 40km hodilo hlášku,že nelze měřit.Při couračkách po městě to ani nepíplo.Na dia jsem nic neodhlašoval.

Odesláno

očistil jsem čidla/ventilky, dofoukal všechny kola a je to ok i po ujetí 100km.

Každopádně díky za vaše zkušenosti - na zimu přezouvám na kola bez senzorů, takže se rady hodí, abych pak nebyl vyplašenej :mrk

Přehazujete někdo i čidla když přezouváte gumy na letní/zimní?

Má to vůbec cenu? Tedy kromě toho, že vám to \"hlídá\" tlak pneu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...