Přema Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 kdybys počkal tak se dočkáš,chvíli sem hledal.......EDIT.... Citovat
pkr Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Původně zaslal: Přema kdybys počkal tak se dočkáš,chvíli sem hledal.......EDIT.... Aspoň jednou jsem byl rychlejší. Citovat
Araya Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Moje zkušenost se senzorem tlaku je z jara,kdy jsem měnil ze zimních kde snímače nemám na letní bez předchozího odhlášení na diagnostice,takže jednotka v zimě hlásila podhuštěné pneu.Po nasazení letních kde snímače mám po nastartování vše OK,po ujetí cca 500 m červená hláška s hřebíkem propíchnutá levá zadní.Přitom kolo v pořádku.Najel jsem se zvýšenou opatrností asi 10 km a červená se změnila na oranžovou nízký tlak,což je vždycky dobré znamení:)a po dalších asi 5 km si to konečně přečetlo senzor.Asi je lepší to teda vždycky na dia odhlašovat aby ta jednotka nebyla \"zblblá\":papa Citovat
AnotherOne Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Tak to ja keď som dal letné bez senzorov asi 3x mi po cca 200km zahlásilo, že tlak nie je monitorovaný (nie že je podhustené). Potom to prestalo hlásiť úplne. Uvidím čo to bude robiť keď dám naspäť zimáky so senzormi. Počítam, že sa to normálne uchytí. Snáď na to francúzski inžinieri mysleli, keď je možnosť prihlásiť až 8 senzorov, nemalo by vadiť aj jazdiť bez nich. Citovat
pkr Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Už dvakrát jsem točil letní se senzorama a zimní bez senzorů a vždycky v poho.Jen na zimních to zhruba po ujetí 40km hodilo hlášku,že nelze měřit.Při couračkách po městě to ani nepíplo.Na dia jsem nic neodhlašoval. Citovat
PetrMach Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 očistil jsem čidla/ventilky, dofoukal všechny kola a je to ok i po ujetí 100km. Každopádně díky za vaše zkušenosti - na zimu přezouvám na kola bez senzorů, takže se rady hodí, abych pak nebyl vyplašenej Přehazujete někdo i čidla když přezouváte gumy na letní/zimní? Má to vůbec cenu? Tedy kromě toho, že vám to \"hlídá\" tlak pneu... Citovat
Přema Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Na zimákách senzory nemám a čidla nepřehazuji...... Citovat
AnotherOne Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 To by bolo zbytočné stále zhadzovať gumy z diskov len aby sa prehodili senzory. To už radšej kúpiť duhú sadu. Citovat
Laďa Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 To by snad už bylo lepší přehazovat jen pneu (zimní-letní) na jedněch discích. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.