Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čus všem, nemáte někdo náhodou zkušenosti s lakováním zadních lamp barevným sprayem? Už ho mám skoro rok doma, ale nějak se pořád nemůžu odhodlat ho použít. Zvolil jsem červený odstín a zajímalo by mně, jak přes něj svítí zpátečka, blinkry, apod.

Prosvítí světlo tu barvu, nebo se třeba zpátečka zbarví do růžova, blinkr do červena, atd.?

A jestli už má někdo nastříkáno, tak co na to řikaj naši milí rozmilí uniformovaní?

Díky za každou informaci! :papa

Odesláno

Mám 406 (starší model), tak bych to třeba mohl ukecat, jakože to je nějakej mezityp! :D Cajti o tom stejně h.... vědi a ten novej typ je má už celý červený, tak co?! ;)

Každopádně Vám děkuju za názory!

Odesláno

Policajti moc dobře ví jak ty světla vypadají. Já jsem měl na 405 zatmavené zadky když jsem ho koupil, a cajti se po mě vozili vyměnit zesvětlit nebo a? si s tím udělám co chci. Moje odpověď: budu se snažit s tím něco udělat. Tentýž policajt za dva dny: Á to jste zase Vy, co ty lampy? Dělejte s tím něco nebo to bude za 1000,-. Tak jsem to odbarvil aspoň trochu a neuvěřitelné se stalo pravdou opět za dva dny tentýž cajt: Tak co lampy? Hrdě vyskočím z auta a hlásím: Pojďte se podívat stačíto tak? A on na to: no vidíte jak jste šikovný, ušetřil jste 1000,-, máme honit už i takový blbosti, ale když je to tmavý je to hůř vidět a co kdyby se něco stalo a on to někdo přehlíd ty vaše tmavé světla? Já na to už nic a tak říká: Jeďte a bacha měříme tam a tam. ;):P:papa

Odesláno

Stříkal jsem na Fáčku zadní lampy černým sprejem, jenom blinkry a couvačky. Ale jenom decentně, protože s tím černým sprejem když se to přežene tak skoro není vidět že to svítí. Jinak policajti kvůli tomu měli kecy akorát jendou a bez pokuty, na technickou jsem ty světla vždycky prohodil z firemního auta :)

Odesláno

No vidíš, a kdybys ty lampy zbarvený neměl, tak si neužiješ tolik srandy a neměl bys co vyprávět. Aspoň k něčemu je to dobrý, ne? :D:D:D

Ne vážně, nevim, jestli je to nějak vyhláškou upravený. Ale, když mě například jednou cajti stavěli, měl jsem rozsvícenou modrou zářivku pod autem a na to nic neřikali. Že prý neni nikde daný, že to tam bejt nemůže. Tak nevim. :(

A jeden týpek u nás v práci na parkovišti má na svý 406 stříklí dokonce přední světla modře. A to si myslim, že bije víc do očí.

No nevim, no. Stále váhám. Mohlo by to vypadat super. Spíš mám strach z ciziny. Často tam jezdim a vokecávat něco německejm policajtům mě moc neláká. :) Nevim, jak to tam maj zajištěný, a tak.

Odesláno

Pokud cestuješ do ciziny, tak se světlama orčitě nic nedělej. Už sem v německu zažil, že pocajt kontroloval ty miniaturní písmenka na zadní lampě kvuli homologaci. Takže na to bacha.

Jinak zatmavený zadní světla (decentně) sem měl na autě asi 3 roky a nikdy žadnej problem. Ale řekl bych že dneska v době čirých optik a všelijakejch InProsvětel, je zatmavování tak trochu mimo. Našetři nějakou kačku a kup si nějaký tuningový světla :)

Odesláno

Naprosto s tebou souhlasim. Čirá optika má něco do sebe, ale podle mýho názoru se hodí spíše na otuňený vozy. Na auto, které zatím, co se týče tunningu, tak trochu stagnuje, se to podle mně moc nehodí. Nejdřív chci pořídit nějaký alu kola. Ty na každym autě udělají moc!

A co se týče tý ciziny, mám pocit, že cizí cajti z tý čirý optiky asi taky nebudou moc vydřený, ne? Nebo se mýlím? :)

Mám ale skoro pocit, že všechno, co na autě neni od výroby cajtům vadí. :mad: Strašně záleží, na kterýho narazíš. Jednou mě, ještě s Kadettem, zastavil takovej mlaďoch. Celou dobu mi řikal, že je to jeden z nejhezčích Kaďourů, který kdy viděl a potom mi neřád napařil 1000 za mračítka. To mi fakt vyrazilo dech. Nicméně od mračítek mě to neodradilo a moje Pegina už je má taky. :D:D:D

Odesláno

Pokud mas auto takřka seriove tak bude čirá optika jako pěst na oko. Ale zadní světla v žadnem připadě nastříkej. To dělaj dneska už snad jen puber?áci na 120kách. Vymysli se spíš do těch lamp třeba nějaký podsvícení z diod. Budeš originálnější než se zastříkanejma světlama.

A co se týče tý optiky, tak pokud ji koupíš třeba u FK Auromotive, tak by to mělo být homologované. (doufam teda) :)

S bengama souhlasim. Někdy mě jen tak zastavěj, pokoukaj, pokecaj a jedu. Jindy narazim na plešatýho policejního bezmozka, kterýho zrovna někdo nasral, nebo mu doma stará \"nedala\" a on se po tobě začne vozit. Někdy je to i jen závist. Znám v Liberci jednoho fízla. Je to totální postrach všech tunerů. Má starší Filcku, kterou by taky rád trochu natunil, ale má doma manželku semetriku, která sedí na penězích a nic mu nedovolí. Takže když nemůže on, tak nikdo. Mě už chytil 2x a bylo to vždycky maso. (pokažde za 1000,-) Nejhorší je, že doma je podpantoflák co musí poslouchat, ale jak vezme na sebe uniformu fízla, tak je mistr světa, všude byl, od všeho má klíše a každýmu dává sodu. Bohužel muj názor je takovej že takovech policajtů je u nás spoustu :(

Odesláno

To je sice hezký, že čirý lampy jsou na sériovém autě jako pěst na oko, ale něčím se začít musí. A když člověk nemá 100 táců, aby auto na měsíc odstavil a kompletně ho přestavěl, tak to dělá stylem: z téhle výplaty čirý světla, z další křídlo, z dalších dvou nový kola atd.

:papa

Odesláno

Jasan, jsou někteří kreténi jako ten co zastavil chlapa a povídá: nsvítí Vám vpředu jeden HELÍGÓN a chlap na to: Snad HALOGEN,ne? a poliš odpoví: No vy jste nějaký SUVENÝR(suverén). ;):P:o:papa

Odesláno
Napsán autorem lexa

Jasan, jsou někteří kreténi jako ten co zastavil chlapa a povídá: nsvítí Vám vpředu jeden HELÍGÓN a chlap na to: Snad HALOGEN,ne? a poliš odpoví: No vy jste nějaký SUVENÝR(suverén). ;):P:o:papa

nema tam byt nahodou SUTEREN??? :D:D

Odesláno

to Lexa:

...suvenýr je taky hezký slovo! :D:D:D

to all:

Bez poldů bych se obešel i když mezi jejich hlavní sponzory nepatřim. Nicméně, když chytěj nějakýho závodníka, dobře mu tak!!! Ale proč hergot tak rejpou, když si člověk chce dát na auto něco hezkýho, ne? To je, jako dostat pokutu za to, že člověk koupí svý holce pěkný triko!! :mad:

Diodky zvážim, ale do elektriky se moc pouštět nechci. Mám husí kůži už jen z toho, že zítra chci namontovat přední mlhovky. Snad to zvládnu. Ještě jsem tam nekoukal, ale doufám, že tam je nějaká příprava. ;)

Taky bych rád udělal to, tady už tolikrát zmiňovaný, podsvětlení budíků. Asi jsem blb, ale i když jsem všechny ty příspěvky četl už několikrát, stále nevim jak přesně na to! :D Neva, třeba časem... :D:) :papa

Odesláno

Když tě chytnou fízli, a máš vedle sebe svojí holku, která má zrovna na sobě to nový tričko cos jí koupil, tak tě většinou sejmou ještě víc. Řeknou si, hele pěkná kočka, tak zamachrujem a toho jejího frajera pořádně srazíme na kolena. Nesnášim poldy.

Odesláno

To je taky fakt! Asi je taky nesnášim, založíme odboj a uděláme revoluci? Nebo taky můžeme sepsat petici, kdyby se tam podepsal každej Pužo?ák... :D:D:D

Všem tajným policistům a těm z nich, kteří právě brouzdají po netu a v rámci své činnosti hledají ilegální stránky, apod., tímto přeji skutečně, ale skutečně hezký den!!! :D:D:D

A něco pro zasmání, tuhle jsem viděl cajtovskou felinu s mračidlama. Good, ne? S tim bych si třeba rozumněl! :D:D

Odesláno
Napsán autorem lexa

Policajti moc dobře ví jak ty světla vypadají. Já jsem měl na 405 zatmavené zadky když jsem ho koupil, a cajti se po mě vozili vyměnit zesvětlit nebo a? si s tím udělám co chci. Moje odpověď: budu se snažit s tím něco udělat. Tentýž policajt za dva dny: Á to jste zase Vy, co ty lampy? Dělejte s tím něco nebo to bude za 1000,-. Tak jsem to odbarvil aspoň trochu a neuvěřitelné se stalo pravdou opět za dva dny tentýž cajt: Tak co lampy? Hrdě vyskočím z auta a hlásím: Pojďte se podívat stačíto tak? A on na to: no vidíte jak jste šikovný, ušetřil jste 1000,-, máme honit už i takový blbosti, ale když je to tmavý je to hůř vidět a co kdyby se něco stalo a on to někdo přehlíd ty vaše tmavé světla? Já na to už nic a tak říká: Jeďte a bacha měříme tam a tam. ;):P:papa

Hele Lexo a to se dá nějak libovolně smejvat, či co? Že píšeš, že jsi to trochu odtmavil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...