GhosTypeR Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Ahoj mam P 106 r.v. 1994 1.4 55 kw nesviti mi osvetleni budiku. postup na demontaz jsem tu nasel a zarovky jsem si vymnenil ale pokousel jsem se vymenit zarovku ktera mi osvetluje stredni panel (topeni) a nesel mi sunda ten plast co je okolo. Nasel jsem dve maticky ktere jsou pod radiem ale dal jsem se nedostal muzete mi poradit.?.?.?. Dik Citovat
MJSytic Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Nejsem si teď úplně jistej, ale když to mladý na 106 nesvítilo, tak jsem nic extra rozebírat nemusel. Jen jsem vyndal čudlík od větráku a tam povolil pár šroubků ... Ale je to už nějakej pátek a novej model, tak nevím jestli je to stejný Zkus pátrat tímhle směrem;) Citovat
kujon106 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Pod tim otočnym čudlem regulace síly ventilace je taky šroubek Citovat
GhosTypeR Odesláno 24. červen 2009 Autor Odesláno 24. červen 2009 Dik za rady odpoledne to zkusim sundat.. kdyby neco tak napisu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.