volvik Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Zdravim potreboval bych rozevrit to cire sklo protoze mi prestala sviti jedna dioda tak bych ji rad vymenil a nebo rovnou zmenim barvu Diky za pomoc Citovat
chuck11 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Nemám sice Angels eyes ,ale myslím si že to sklo bude dokola přilepený,takže pokouskách odstraňovat lepidlo v rámci možností + použití příslušné síly:papa Citovat
PnR Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 nic roztvarat nemusis, aspon na mojich nie.. zo zadu ich vies pekne vytiahnut ak ti odisla z tych kruzkov tak to vies vytiahnut zo spodu Citovat
alternativ Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 V zadnem pripade sklo nijak neoddeluj, pak muzes celou headlampu vyhodit, protoze se Ti zacne mlzit a taky zatekat do ni. Vim o cem mluvim;) Citovat
PnR Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 no musim sa priznat, ze ja som tie diodky vyhodil a teraz tam mam miesto nich 3 diery nevsimol som si ze by sa mi svetlomety rosili alebo nieco.. dokonca mi tam chvilku pobehoval aj pavuk, chudak sa nevedel dostat von tak mi tam aj skapal a mas aj povodne taketo dierky, sice mensie ale su tam pri oboch ziarovkach Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.