Bejcek Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Nazdárek.Minulý týden při sešlápnuti plného plynu auto dvakrá až třikrát cuklo.Dnes jsem zkoušel rychle přidávat plyn a auto se málem zadusilo.Nemá takovou akceleraci.35.000km,1.6,16V.80kw. Co stím? Při nejlepším vzduchový filtr nebo do servisu? dík:myslim Citovat
FrenkV Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Chtělo by to víc rozepsat,co v kolika km bylo měněno,jestli bylo od prvního cukání doplněno palivo stejné nebo jiné značky,jezdíš li po městě nebo i mimo město atd. jinak tato diskuze nemá smysl ;-) ps: když je auto zahřáté na provozní teplotu chce i občas protáhnout pod plynem aby nezlenivělo Citovat
Ticcino Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Jakej je to ročník? Tak trošku totiž pozoruju totéž. Ale už dlouho a jen na dvojku, s plynem až na zemi v otáčkách kolem 1500-2000. Jinak ne. U tebe by to mohly být i svíčky si myslím. Ale na 35kkm? Citovat
Bejcek Odesláno 24. červen 2009 Autor Odesláno 24. červen 2009 Tankuji pořád u stejné benziny.26.000km výměna oleje jinak nevím,koupil jsem ojeté.Nikdy nebyl žádný problém.Zkusím to protáhnout.Jezdím převážně po městě.R.V. 2006 [upravil dne 24.6.2009 Bejcek] [upravil dne 24.6.2009 Bejcek] Citovat
jarino1978 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 tak podobných problémov máme viacerý, že ? ja už mám problém vyše roka, ale postupne som to eleminoval a dnes už to je v poriadku. - v provm rade pozrieť stav lambda sondy, ak treba , vymeniť - vzduchový filter - ak je treba, vymeniť - škrtiace klapka - vybrať , vyčistiť - odpojiť batériu, hneď po pripojení ísť na testovaciu jazdu v dĺžke 50 km a využívať v prvom rade rozsah otáčok, kde sa prejavovalo trhanie - aspoň jeden mesiac liať do nádrže prímes na prečistenie, po mesiaci vyčistiť znova škrtiacu klapku a možno je to hotovo... Potom už prímes do benzínu používať cca raz za 2-3 mesiace.Mne to pomohlo, 2 týždne ani cuk... Ak to nepomôže, treba ísť na diagnostiku, zamerať sa na vstrekovacie trysky, je pravdepodobné, že niektorá(-é) trysky sú už v ťahu, resp. treba ich vyčistiť ultrazvukom... [upravil dne 25.6.2009 jarino1978] Citovat
zborda Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Začal bych od začátku,nejdřív vzducháč a pak se uvidí co dál Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.