Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky, co říkáte na tuhle výbavu u 307 SW za 150 000,-?

poprvním majiteli, serviska.

8 x airbag, ABS, alarm s dálkovým ovládáním, autorádio, boční airbagy, CD přehrávač, … dálkově ovládané centrální zamykání, dělená zadní sedadla, el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, ESP, imobilizér, kódování skel, litá kola, magnetofon, manuální klimatizace, multifunkční volant, nastavitelná sedadla, nastavitelný volant, otáčkoměr, palubní počítač, plní EURO IV, podélný posuv sedadel, posilovač řízení, repro, senzor stěračů, střešní nosič, tempomat, tónovaná skla, venkovní teploměr, vnitřní teploměr, vyhřívaná sedadla, výsuvné opěrky hlav, výškově nastavitelná sedadla, zadní stěrač, záruka,

Odesláno

Jak malej Jarda, nenapsals žádné informace (tedy nepočítám info typu podélný posun sedadel).

Takže dej fotky a napiš:

- rok výroby

- jaký motor, jaká převodovka

- dovoz, nebo koupeno v CZ?

- stav tachometru

- a jestli chceš, tak i VIN, odborníci zjistí servisní historii a tedy nepřímo stav km

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Jak malej Jarda, nenapsals žádné informace (tedy nepočítám info typu podélný posun sedadel).

Takže dej fotky a napiš:

- rok výroby

- jaký motor, jaká převodovka

- dovoz, nebo koupeno v CZ?

- stav tachometru

- a jestli chceš, tak i VIN, odborníci zjistí servisní historii a tedy nepřímo stav km

tak píšu co vím:

rok výroby 2003

motor 2.0 16V 103 kW, převodovka manuál 5 st.

stav tachometru 113000 km

VIN nevím

Odesláno

A ještě tu důležitou informaci:

- první majitel = koupeno v CZ a opravdu první majitel, tedy snadno dohledatelná servisní historie?

- anebo (jak to často bývá) - dva majitelé v NL a pak první majitel v CZ? A k tomu stočený tachometr z 260 na 113? (100% dovezených aut má stočený tachometr)

Guest servisman
Odesláno

těžko říci,protože koukám po jiné značce ,kdysy jsem dával taky dotázek do čeho jíti ,takže .........

Odesláno
Původně zaslal: honza406

těžko říci,protože koukám po jiné značce ,kdysy jsem dával taky dotázek do čeho jíti ,takže .........

to jo, ale Tvůj osobní názor? Podle toho jak jsi viděl fotky a popis? Nebo na co dát bacha?

Odesláno

Blbý je, že to co je napsáno v popisu, nemusí být pravda.

- takže to DK - Německo

- jak tak koukám na tu klimu, asi je automatická? V popisu uvedeno manuální.

- ty kilometry - počítej s tím, že jsou stočené. Když tak si opiš VIN, možná je viditelný za sklem, a napiš VIN sem.

Jsem už nedůvěřivý, párkrát jsem naletěl přes veškerou opatrnost.

Odesláno

Blbý je, že to co je napsáno v popisu, nemusí být pravda.

- takže to DK - Německo

- jak tak koukám na tu klimu, asi je automatická? V popisu uvedeno manuální.

- ty kilometry - počítej s tím, že jsou stočené. Když tak si opiš VIN, možná je viditelný za sklem, a napiš VIN sem.

Jsem už nedůvěřivý, párkrát jsem naletěl přes veškerou opatrnost.

No, beru sebou automechanika, a měřič tloušťky laku, tak uvidíme. Nejhorší je, že tam jedu už ve středu, a rovnou bych ho odvezl, kdyby to šlo. Leda tam zítra zavolat, jestli by mi neřekli VIN, ale dal bych ho sem až odpoledne, a to už asi nikdo nestihne tak rychle prověřit nebo jo? a co říkáš na ten motor? Nesežere mě to v benzínu?

Odesláno

Když jsi ze Stříbra, proč si nezajedeš do Německa pro auto? Do zastoupení Peugeot?

Spotřeba benzínu je všeobecně známá, i věčné dilema mezi benzínem a dieslem - nemá jasnou odpověď. Záleží, jestli jezdíš víc, než 20 000 km ročně.

Odesláno

Skusim zredukovat tvou vybavu na podstatne veci

poprvním majiteli, serviska.

8 x airbag, ABS, alarm s dálkovým ovládáním, autorádio CD , dělená zadní sedadla, el. ovládání oken a zrcátek, ESP, imobilizér, litá kola, manuální klimatizace, multifunkční volant,palubní počítač,posilovač řízení, senzor stěračů, střešní nosič, tempomat, vyhřívaná sedadla, výškově nastavitelná sedadla.

Podla mojho - NIE

Vseobecne je tu zname, taky na foru, v servisech a hoc kde jinde, ze 307 pred faceliftem, bylo to najkazovejsie auto, ake PUG urobil. Usobne sem ho mnel jako sluzeba, a dalsi mi kolegove, mali sme je funglovky, s predajne, a poviem, NIKDY ... Nemali sme sice 2.0 ky, boli to 1.6 ky 16V, ale o motor neslo.

Nevim co to je, ze te sezere, s SW ckem 1.6 kou sme mali problem se dostat pod 9 litru (kombinovane) a vicemene to bylo 10,5 ... Pocitam, ze s 2.0 kou budes na tom stejne, nebo o velmi malo viac...

To VIN by som si skontrolovat dal...

Za ty penize, bych si radci koupil nejaku vymazlenu 406 break a este by ty ostalo, alebo troska dosporil, a kupil facelift :)

Odesláno

Když jsi ze Stříbra, proč si nezajedeš do Německa pro auto? Do zastoupení Peugeot?

presne tak, zajed si pro auto do nemec, ja osobne mam auto z peugeotu z hamburgu, byl to zpetny vykup, serviska, servisovano v peugeotu v buxtehude, dvoje klice atd... vse transparentni

v ceskych bazarech bych si nekoupil ani kolo .... :blicismajlik

Odesláno

Taky se přikláním k dovozu z Němec. Sice tam asi nebudou o moc poctivější lidi, ale alespoň mají drobet lepší silnice. Kamarád si v Křimicích taky koupil 307, ale 2.0 HDI a ze začátku měl drobet problémy ( co si pamatuju ). Teď to prodal, protože do toho nechtěl vrážet peníze. Přitom jsem se ho ptal, tak motor nezlobil, jen by stačilo udělat podvozek a kosmetické úpravy :nevim. Ale u nás bych si spíš tipnul, že to tak dělá každej, kdo chce prodat auto. Proto se přiklánim k Němec, třeba ten podovzek bude drobet lepší, když už nic :). Jinak kdyby si chtěl, tak mi můžeš poslat sms s VINem a já Ti alespoň projedu, jestli to neni hledaný. Když se teda rozhodneš kupovat, ale musel by si to stihnout do 17.00 hodin;)

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

Taky se přikláním k dovozu z Němec. Sice tam asi nebudou o moc poctivější lidi, ale alespoň mají drobet lepší silnice. Kamarád si v Křimicích taky koupil 307, ale 2.0 HDI a ze začátku měl drobet problémy ( co si pamatuju ). Teď to prodal, protože do toho nechtěl vrážet peníze. Přitom jsem se ho ptal, tak motor nezlobil, jen by stačilo udělat podvozek a kosmetické úpravy :nevim. Ale u nás bych si spíš tipnul, že to tak dělá každej, kdo chce prodat auto. Proto se přiklánim k Němec, třeba ten podovzek bude drobet lepší, když už nic :). Jinak kdyby si chtěl, tak mi můžeš poslat sms s VINem a já Ti alespoň projedu, jestli to neni hledaný. Když se teda rozhodneš kupovat, ale musel by si to stihnout do 17.00 hodin;)

jedu tam zítra kolem druhé tak bych to v poho stihnul. Poslal jsem ti SZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...