Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Tak potom nerozumiem prečo si tí čo vymenili repro nemôžu vynachváliť ako dobre to hraje.

To je jenom jejich dojem,že něco vyměnili,tzv.placeboefekt

Odesláno

Pokud jde vše ze zesilovače je to jedině plus.Vím ale jak hrajou JBL bedny a nechce se mi věřit, že nějaké sériové repro jsou schopny zahrát to co JBL:myslim.Určitě si to ale rád poslechnu protože jsem soustavu JBL nikdy neslyšel hrát.Takže na podzimním srazu vyzkoušíme;)Tam ale nemůžou psi tak nevím jestli se zůčastním;)Určitě si to rád poslechnu.Jsem totiž hodně náročný posluchač:PI když JBL už není to co bývalo:(Každopádně se divím, že krmí zesilovačem obyčejné sériové repráky:(

Odesláno

Nevím, zda se něco za ta léta od té doby co jsem se zabýval hifi technikou změnilo, ale reproduktor byl vždy nejslabším článkem elektroakustického řetězce. Člověk mohl mít super zesilovač, ale pokud neměl odpovídající repro (co se týká kmitočtového průběhu, citlivosti, výkonu - sinusového, el. ak. zkreslení, tlumení, uložení, atd), tak mu byl na nic a naopak. Vše souvisí se vším. Je jenom otázka kolik chce člověk do toho investovat.

Odesláno

Ale i slušný repro potřebuje potřebnou ozvičnici a zesilovač, který ho potřebně vybudí.Pokud jde do akustického zkratu tak i ten sebe lepší repro bude hrát na prd...Ale i na základní výkon rádia dokáží při dobré ozvučnici reprodukovat kvaltní zvuk i když ne ve velkém vybuzení.

[upravil dne 21.7.09 Zipík]

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Pro JBL jsou jiné čísla. Například repro do dveří klasika 270 kč , JBL 900 kč.

jj ale identicke jak prdel na hrnec i vykonem sou stejne, proto jsem je u sebe ani neprehazoval a hraje to stejne jako s (JBL) Ps: jbl napis mi chybi (ale je objednan) :-)

Odesláno

To by byla dost nezvyklá impedance. Ale pokud by byl JBL zesilovač stavěn na zátěžovací impedanci 2ohmy, tak by mu impedance 4ohmy nevadila. Vyšší impedance nevadí, nižší by mohla odkouřit při špičkách koncáky. Akorát bude do vyšší impedance dávat nižší výkon.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

2Zipik: Ano, vždyť o tom je řeč.

[upravil dne 21.7.2009 HonzaZ]

Jsem si to nějak nedočetl do konce:D takže souhlas s tvým názorem:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...