Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo, kde by se dal sehnat originál JBL subwoofer do 407? Jak jsme pochopil tak se montuje u SW do tý bočný přihrádky v kufru a to bych přesně potřeboval. Díky

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: pp205

Původně zaslal: Jarda776

No to sem si mohl myslet ze to nebude zadarmo:D no mosim si vystacit se zakladem;)

co nabidnes za zesik a subik ?

Máš origo do 407?

Odesláno
Původně zaslal: Stoca

No to sem si mohl myslet ze to nebude zadarmo:D no mosim si vystacit se zakladem;)

Máš origo do 407?

jj

Odesláno

Původně zaslal: Stoca

Máš origo do 407?

jj

A celý komplet? Zasilovac, subwoofer, repraky? Vse?

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

To mi nejde do hlavy rovnaké chrastítka aj pre JBL?:myslim Prečo si ich tu ľudia menia keď sú také dobré?:myslim

Taky mě to nějak nebere:myslimNezdá se mi, že by reproduktory byly stejné:myslimTo by potom to označení JBL na všech dveří byl klam ;)

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

To mi nejde do hlavy rovnaké chrastítka aj pre JBL?:myslim Prečo si ich tu ľudia menia keď sú také dobré?:myslim

Taky mě to nějak nebere:myslimNezdá se mi, že by reproduktory byly stejné:myslimTo by potom to označení JBL na všech dveří byl klam ;)

je to oznaceni pro zesik a tubz repro je sterjne i podle parametru

Odesláno

Původně zaslal: Zipík

je to oznaceni pro zesik a tubz repro je sterjne i podle parametru

Tak to je velké zklamání:nevimV této kombinaci to nemůže hrát slušně:o

Odesláno

Zípíku, tak to by ses ku*va divil jak to hraje.....nemá to chybu, na nějakém sraze dám klidně poslechnout,nebo k někomu vlez kdo má JBL ve 407

PS: a to nejdem nějaká třasořitka.....mám doma golfa s 129 dB hudby takže vím o čem mluvím....:papa

Apropo: to že repro hraje špatně nemusí být vesměs jejich vina....i na koncovém zesilovači záleží jak tyto repro vybudí.....což znamená že jiný zesilovač např:zmiňovaný JBL tyto repro lépe vybudí a tím pádem lépe hrají atd......prostě zesilovač v 407 není jenom na subwofer ale i na ostatní repro v celém autě tak proto ty znaky \"JBL\"...... z rádia jde jen signál, o zbytek se stará JBL.....:papa:papa:papa

[upravil dne 21-7-09 Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...