Brizan Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 Původně zaslal: Jurko Tlumení jsem dal Alfatec D52 z www.vopi.cz,jsou to bitumitový desky,z jedné strany samolepící.Dělalo se s tím dobře. Pěkně to drží,ještě jsem místa lepení odmastil tech.benzínem.Někde na netu jsem vyděl levnější.Ona sama osobě čtyřistasedma je vytlumená dost,až na ty plechy ve dvařích. Myslíš že by toto vytlumení mělo i nějaký efekt u JBL? kolik si toho potřeboval na všechny 4 dveře? Citovat
stanchez Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 ked chces vytlmit poriadne kazdy kusok tak tolko+este dva bitumenove platy naviac (tie cierne).Tieto boli konkretne Sinus live.A miesto sikadampu(tie dve uzke strieborne platy) kup radsej este jeden plat Dynamat extreme (cca 80x40).SIka je uzky na uzavretie ozvucnice,musel som ich nadlepovat na seba.. [upravil dne 23/9/09 stanchez] [upravil dne 23/9/09 stanchez] Citovat
stanchez Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 toto strhni,nalep z vnutra na vonkajsi plech asfaltove platy kolko sa da... Citovat
stanchez Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 ...lepsie je ich ohriat teplovzdusnou pistolou alebo fenom aby sa lahsie tvarovali... Citovat
stanchez Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 ...a ozvucnicu prelep dynamatom.Daj pozor a poznac si dierky,kam sa zacvakava tapacir.. Citovat
stanchez Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 a u zadnych dveri musis odmontovat airbag,preto radsej odpoj bateriu,aby nahodou nejaka staticka elektrina....... [upravil dne 23/9/09 stanchez] Citovat
stanchez Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 ...hotovo.A zvukove podanie maš o sto percent lepsie a kvalitnejsie. Citovat
peugeot09 Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Jsem sice zastáncem asfaltových plátů, ale tohle vypadá taky dost dobře. Skvělá práce! Citovat
stanchez Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 dik,snazil som sa,tenkrat poprve...O to viac ma to tesi ze to pises ty ako clovek ktory tomu rozumie urcite viac ako ja.. Citovat
luko407sw Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 v nejblizsi dobe se na to taky chystam....ale porad nevim jaky material na odhlucneni pouzit...procital jsem hifi fora,ale nikde jsem se nedocetl poradne odpovedi co nejlepe pouzit,nebo co je presne na co...jestli je lepsi pouzit asfaltove platy,dynamat,ALFATEC,nebo je rozdil jen v cene??? Citovat
stanchez Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 malo by to byt tak,že asfaltove resp. bitumenove platy pouziješ na podlepenie plechov a Dynamat,Sikadamp a pod. na uzavretie ozvucnice.Sice neviem ci Dynamat a Sika tiez nie su asfaltove ci bitumenove,nepoznam ich zlozenie,ale postup som vycital v odbornych casopisoch taky..to je lacnejsia varianta.Pokial pouzijes cisto Dynamat na komplet vytlmenie,tak podla mojho nazoru tým len získaš,ale to je len moj laicky nazor.V zadnych dverach som na plech lepil obycajny dynamat(prave mali akciu za 3.3 EUR) a uzavrel Sikadampom. [upravil dne 24/9/09 stanchez] Citovat
stanchez Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Konecne som sa po dlhom odkladani dostal k napojeniu 4-kanaloveho zosilovaca (bez moznosti napojit ho na vysokurovnove vstupy) na RT3 + vymena kabelaze a prednych aj zadnych reproduktorov.Zobralo mi to aspon rok zivota pri tych nervoch,co ma to napojenie stalo,pokial niekto nema nervy zo zeleza,tak nech sa do toho radsej sam nepusta. Velmi mi s tym po technickej stranke pomohol clen Lada78 a tymto mu chcem podakovat za pomoc a rady. Takze zacat:RT3 nema vyvedene nizkourovnove vstupy z predzosilovaca,preto je nutne pouzit prevodniky,ktore nam poskytnu potrebny nizkourovnovy vstup do zosilovaca. Citovat
stanchez Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Tieto prevodniky je potrebne pripojit na audio piny zozadu rt3.Zoznam pinov je nasledovny:1.Zadny pravy + 5.Zadny pravy - 2.Predny pravy + 6.Predny pravy - 3.Predny lavy + 7.Pradny lavy - 4.Zadny lavy + 8.Zadny lavy - Uvolnime a vytiahneme modru krytku na konektore a tym uvolnime piny. Citovat
stanchez Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 po pripojeni signaloveho RCA kabla je potrebne najst miesto na schovanie prevodnikov,aby nehrkali alebo nelietali po vnutrajsku panela. Citovat
stanchez Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 ja som nasiel najvhodnejsie miesto vlavo hore,vedla panela na ovladanie klimy,miesto som este vytesnil akustickym molitanom,kvoli pripadnemu hrkotaniu. [upravil dne 16/7/12 11:35 od stanchez] Citovat
stanchez Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 REM kablik pre spinanie zapnutia a vypnutia zosilovaca je potrebne zapojit pri RT3 na vedlajsi fakra konektor k pinu c.11, pri RT4 k pinu c.9 (je to taky tenky modry kablik,ktory je vidiet na dvoch predchadzajucich obrazkoch). Ten potom zaroven s RCA kablom vedieme cez stredovy panel az do zadu, a tam popod koberce az k miestu,kde chcete mat umiestneny zosilovac. [upravil dne 16/7/12 11:36 od stanchez] Citovat
stanchez Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Plusovy kabel pre napajanie zosilovaca sa da pretiahnut od baterie celkom v pohode popod prah,kde sa vytiahne v interieri,len je potrebne demontovat predne lave koleso a plastovy podblatnik.V prahu je gumova zatka ktoru treba odlepit a tadeto viest kabel do vnutra. Citovat
stanchez Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 ten sa vytiahne ponad podblatniky az hore k baterii.Odporucam pouzit aj ochrannu buzirku na cely kabel Citovat
stanchez Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 prevrtanu zatku v podblatniku je potrebne potom naspat priplepit,ja som pouzil transparentny siklikon na prilepenie aj utesnenie. Citovat
stanchez Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 na tomto mieste som vytiahol kabel a tahal ho popri prahu popod koberec az do batozinoveho priestoru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.