Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Ale ked niekto bude chcet tahat ozajstny kabel tak cez priechodky to nepojde a bude muset vrtat do plechu tak ako ja :cool:

Nechtěl jsi tou fotkou naznačit, že to máš takhle natažené? Pominu jak to máš provrtané a nezalakované, ale ten ožmoulaný okraj ti prořizne izolaci a bude veselo... :bojim

Odesláno

Nie neboj :bojim. To bola iba skuska ci sa tam vojde kabel ;)

Potom som obrusil celu tu dieru, dal som na kabel chranicku a chranicku som zasilikonoval a zatmelil o plech aby sa ani nepohla :cool:

Odesláno
Hele koukám že jsi tam měl origo JBL a dáváš tam něco jinýho nerodáš ty origo repro dík bajza

[upravil dne 6/12/12 20:40 od bajza206 SW]

Tie repra jbl su plne na prd. To by som nedaroval ani najvacsiemu nepriatelovi! :bojim Skoncili v smetiaku!

Maju plastovy kos a cely reproduktor vazil asi 50 gramov!

Ked chces upgrade repro tak popozeraj nejake JBL, Ground zero alebo Hertz repra kludne aj pouzite a najnizsiu radu niekde na bazari. Reproduktory za 30€ budu hrat niekolko nasobne lepsie ako tie povodne JBL. Jedine daj pozor aby repra co kupis boli komponentne. To znamena samostatny stredobas, vyskac a vyhybka :super

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Ahojte, musím uznať, že som konečne na tomto fóre našiel tému, ktorá dáva naozaj praktický návod ako na to:super:super:super

Skvelé návody krok po kroku hlavne od stancheza a samozrejme vychytávky od ostaných fachmanov, ktoré mi určite v lete pomôžu pri prestavbe.

Chcem sa spýtať, kde nájdem pôvodnú výhybku, ktorú nahradím tou z komponentných repro? Kde ste kupovali ten tlmiaci materiál? Ako napojím aktívny SW, aké káble musím ťahať do kufra?

Ďakujem

Odesláno

Vyhybka tam neni zadna, tlumici matros koupis v nejakych auto hifi prodejnach, signalove kabely pripojis na stavajici vyvody k repro z autoradia a napajeci primo z baterky. Kostru si najdes nekde v zadu v kufru.

Odesláno
Vyhybka tam neni zadna, tlumici matros koupis v nejakych auto hifi prodejnach, signalove kabely pripojis na stavajici vyvody k repro z autoradia a napajeci primo z baterky. Kostru si najdes nekde v zadu v kufru.

Super Lada, dakujem. A ako je tam potom pripojeny ten Tweeter?

Odesláno

Primo na Tweetru je originalne napajeny kondenzator a kabelaz je paralelne napojena na dvere. Pokud ho budes nahrazovat nejakym komponentnim repro, vyhybku na viskac napojis na stavajici kabelaz a pak nove repro. Stejne napojis i repro ve dverich.

Muzes pouzit idealni repro s delenou vyhybkou HERTZ. Napr. tyto, jsou na nich hezky videt 2ks vyhybek a na montaz jednoduchy: http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/hertz-dsk-165-2

• O 8 měsíců později...
  • O 7 měsíců později...
Odesláno

1. převodník nepotřebuješ - má to Hi-input

2. kabely do 200W? To je nějaká novinka :D Pojistku tam musíš dát 20A spíš 25A jinak to nebude selektivní (zesilovač má 20A na sobě)

PS: dost nepraktická krabice...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...