Bohumil Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Dobrá, ozvu se. Snad se k nám někdo přidá další. Zatím platí v sobotu v 07:00 v Telči na výpadovce za šraňkama. Citovat
Guest Masinka Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Jasne, v patek vecer to budu vedet najisto, jestli vystartuju z telce nebo z prahy. Citovat
macho Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 A nepojede nekdo v sobotu po obede....ja pojedu smerem od Jihlavy Citovat
Trundik Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Po obědě už je pozdě. Start na orien?ák bude asi ve 13.00:papa Citovat
macho Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Safra, tak to abych vyrazil drive.. Citovat
Marlin Odesláno 10. červenec 2004 Odesláno 10. červenec 2004 no, takze moje slecna jede se mnou, super :) doufam, ze vam to nebude vadit, jo, snad to stihnu ten patek u do Pruhonic, kdybych tam nahodou nebyl, tak se sejdem v Boskovicih, ale to je malo pravdepodobne, ze tam nebudu.... Citovat
destiny Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Marline, já beru roštěnku taky s sebou, takže alespoň bude ráda, že tam budou nějaké ženské a bude mít s kým povídat Přece jen 100 procentně nesdílí mé nadšení z Peugeotka, tak si moužou holky pokecat třeba o pletení Citovat
Bohumil Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Nebude Vám vadit, že já tam budu mít s sebou jenom psa? Citovat
Marlin Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Napsán autorem Bohumil Nebude Vám vadit, že já tam budu mít s sebou jenom psa? Neboj, ja a Destiny tam s sebou bereme kocky, tak si bude hafan mit s cim hrat..... :D:D 2Destiny, moje mlada se mnou trsku sdili nadseni pro Pezotky, tak se tesi, ale aspon tam nebude sama a holky se nejak zabavej, az mi budem prolejzat auta :D Citovat
Bohumil Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Má to ale jednu malou chybu, ještě jsem ho nenaučil štrikovat. Citovat
Bohumil Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Dle předpovědi by jsme nemuseli většinu času trávit pod pláštěnkou. nejen můj hafan má rád kočičky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.