martin.holub Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Ahoj, přestaly mi svítit kontrolky potkávaček a dálkových světel. Potřebuji demontovat asi celou přístrojovou desku, že, abych se dostal k žárovičkám ? Poraďte mi někdo nějaký postup, nemám zatím manuál ani \"Jak na to\". Předem díky M. Citovat
Petr0604 Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Jo, podle tohoto postupu není problém rozmontovat a zpět složit. Jinak žárovky na kontrolky 12V 1,2W s paticí W2x4,6d a podsvícení přístrojů jsou žárovky 12V 2W s paticí W2x4,6d. Doporučuju vyměnit všechny současně, protože jak do toho rýpneš tak ti ty staré postupně odejdou. Já to řešil minulý týden. A na vytáhnutí žárovky z plastové patice použij kousek hadičky, kterou na žárovku navlečeš Citovat
sweetyboy Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 je ten odkaz uz nefunguje:( jo uz jsem prisel na ten odkaz..ja tam vkladal odkaz od toho obrazku:D:D [upravil dne 4/12/09 sweetyboy] Citovat
qmysak Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 taky mě nesvítí žárovka podsvícení, ale nebylo by lepší tam dat LED diody a byl by pokoj???má tam někdo ledky??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.