Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem zkoušel výměnu té simky za jinou a stále beze změny, signál se ztácí stále. Všiml jsem si že za jízdy i když netelefonuji mi zmizí všechny čárky ze síly signálu GSM. Vypadá to tedy na nějaký špatný kontakt buť na simce, u antény na okně či úplně někde jinde. Neřešil jste někdo něco podobného. Docela mě se*e mít v autě telefon a nemoci ho používat protože to stále vypadává :(

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Chtěl bych se zeptat, když vám přijde sms zpráva do auta, zobrazí se ván u ní jméno odesílatele? Samozřejmě mám na mysli kontakt, který je uložený na SIM či v RT3. Mě se zobrazí vždy pouze číslo. Díky

Odesláno
Původně zaslal: Brizan

Tak jsem zkoušel výměnu té simky za jinou a stále beze změny, signál se ztácí stále. Všiml jsem si že za jízdy i když netelefonuji mi zmizí všechny čárky ze síly signálu GSM. Vypadá to tedy na nějaký špatný kontakt buť na simce, u antény na okně či úplně někde jinde. Neřešil jste někdo něco podobného. Docela mě se*e mít v autě telefon a nemoci ho používat protože to stále vypadává :(

na simce urcite neni spatny kontakt,kdyby byl,tak by to vypsalo hlasku \"chybi sim karta\" a pak by to zas naskocilo - opakovane

Odesláno

no ono to právě opakovaně vypadává. Nic mi to tedy nenapíše, tak to tedy spíš vypadá na špatný kontakt na anténě. Až bude chvilka času tak to celé rozeberu, půjdu po kabelech a třeba na něco narazim. Zítra jedu za pp205 tak s ním o tom hodim řeč a třeba se to podaří vyřešit...

Odesláno
Původně zaslal: Brizan

obcas se me to taky stane,zniceho nic zmizi uplne signal a nepomuze ani restart RT3 a nebo vypnuti a zapnuti motoru.

nastesti to dela jen zridka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...