mar9k Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Zdravim, máte někdo zkušenost s timhle benzínem od benziny? Citovat
AKCZ Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Nebude to jiste nic jineho nez odpoved na Shell V-Power .. to jediny snad Benzine jeste chybelo v nabidce.. a priznam se ze ani o 95ce nevim Pouze o Verva 100 ale na pistoli je stejne certifikace 98cky Citovat
shwaara Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Info od cloveka, ktery dlouha leta pracoval v OMV: Vsechny tyhle über benziny jsou jen marketingovy tah. Muze to mit minimalni dopad na nizsi miru zanaseni motoru, ale rozhodne ho neprocisti a vykonove to je u beznych aut placebo efekt. Kolikrat se stalo, ze obycejna 95 mela vic oktanu nez Carerra 100:) Aditiva: Podstatou je to, ze v 1 z cca 10 cisteren je nepatrne mnozstvi aditiv, aby byla splnena norma x litru aditiv na X tisic litru paliva. Jezdil jsem na carerru 100 celych 20.000km a asi to byl fakt jen placebo efekt. Mozna mi nepatrne v radu desetinek litru klesla spotreba, coz bylo vykoupeno vyssi cenou. Do Peugeotu tankuju uz zas obycejnou 95 a jede taky pekne. Citovat
Venca 306 Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 100 oktanu to urcite neni, je to max.98. Ja to tankuju a můžu říct, ze narůst výkonu je spis pocitový, ale realná je nižši spotřeba, ktera vyrovna vyšši cenu( jezdim za 7l/100 km). S tim čištěním motoru si taky nejsem moc jistej, ale kdyz mi to finančně vyjde na stejno, tak proč to netankovat... Citovat
Qcko Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 No ja tankujem stale Shell V-power, ked dam do nadrze nahodou nejaky iny benzin, je to poznat (a to mam 1.4 motor)... ...inak 100 oktanovy benzin a podobne tahy, to sa mi nezda, skor su zevraj dobre tie \"lepsie\" diesel paliva, osobna skusenost to nie je, ale zevraj v zime je to dobre poznat:roll...kazdopadne som trocha , kedze u nas Benzina nie je:aut Citovat
309GT Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Minule byl myslím v Top Gearu nebo v nějakém podobném pořadu test,u atmosférického motoru to nepřidalo nic ale u turbo benzinu a turbo nafty to přidalo i trochu výkonu,ale co jsem slyšel tak třeba Shell co je u nás v čechách se nedá srovnat s tím co je třeba v německu nebo italii,sem se vozej asi zbytky z cisteren:D Ale jsou v tom nějaký ty čistící složky,tak že motoru to bude snad i míň škodit než euro oil a podobně Ale ten test vyhrálo Avanti,to myslím u nás není Ale benzinu jsem natankoval jednou,a už nikdy víc....třeba to bylo zrovna tou čerpací stanicí,ale zkoušet to nebudu [upravil dne 15/6/09 309GT] Citovat
Jenda 309 Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 No já tankuju vervu / carreru 100 docela často a jediný co můžu potvrdit je mírný snížení spotřeby a když člověk popojíždí v koloně tak se auto začne \"třást\" až při nižších otáčkách než normálně. Ale \"turboefekt\" bude opravdu spíš placeboefekt Za mě ale žádnej nárůst výkonu či zátah od spodu cítit není, i když je to možná tím že mě brzdí dementně pokroucený sání a obyč filtr Jo a ještě jsem zapoměl dodat že z toho má člověk dobrej pocit že mu dal dobrý papání (kočky by kupovali whiskas) :D Citovat
shwaara Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 No ja mel dobry pocit do doby, nez mi odeslo nejaky cidlo (Halák?) Nevim, zda to melo souvislost, ale od ty doby radsi obyc. N95. Citovat
Ravel Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Tady je pojednání o tomto výrobku MRVA 100 Citovat
Fakir Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Původně zaslal: Ravel Tady je pojednání o tomto výrobku MRVA 100 Hopla, tenhle článek mi unikl, přestože čtu D-FENSe pravidelně. Standardní D-FENSovská kvalita, místy jsem fakt málem smíchy slít ze židle. :D:D Citovat
Qcko Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Zvysenie vykonu o 10% a znizenie spotreby o 15%...naco je nam vobec chiptuning:roll...a ako moze benzin pomoct k lepsiemu mazaniu motora:myslim:D...aspon som sa dnes trocha pobavil:aut Citovat
Fakir Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Původně zaslal: Qcko Zvysenie vykonu o 10% a znizenie spotreby o 15%...naco je nam vobec chiptuning:roll...a ako moze benzin pomoct k lepsiemu mazaniu motora:myslim:D...aspon som sa dnes trocha pobavil:aut No já jsem umřel z kopaného výkrutu s Fábií... Citovat
Ravel Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: Ravel Tady je pojednání o tomto výrobku MRVA 100 Hopla, tenhle článek mi unikl, přestože čtu D-FENSe pravidelně. Standardní D-FENSovská kvalita, místy jsem fakt málem smíchy slít ze židle. :D:D D-FENS je BEST!!! Dokoncemi zveřejnil dva články Citovat
BV406 Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 jeste ze mame internet, to muze byt kazdy spisovatel ..... dej odkaz na ty tve vytvory .... Citovat
Venca 306 Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Původně zaslal: Ravel Tady je pojednání o tomto výrobku MRVA 100 Rádoby chytrý keci hulváta.... Tím ale netvrdím, že Verva je zázrak Citovat
BV406 Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 souhlas, oni jsou d-fens vsichni nejaci \"chytri\" ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.