Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nebude to jiste nic jineho nez odpoved na Shell V-Power .. to jediny snad Benzine jeste chybelo v nabidce.. a priznam se ze ani o 95ce nevim :) Pouze o Verva 100 ale na pistoli je stejne certifikace 98cky :)

Odesláno

Info od cloveka, ktery dlouha leta pracoval v OMV: Vsechny tyhle über benziny jsou jen marketingovy tah. Muze to mit minimalni dopad na nizsi miru zanaseni motoru, ale rozhodne ho neprocisti a vykonove to je u beznych aut placebo efekt. Kolikrat se stalo, ze obycejna 95 mela vic oktanu nez Carerra 100:)

Aditiva: Podstatou je to, ze v 1 z cca 10 cisteren je nepatrne mnozstvi aditiv, aby byla splnena norma x litru aditiv na X tisic litru paliva. Jezdil jsem na carerru 100 celych 20.000km a asi to byl fakt jen placebo efekt. Mozna mi nepatrne v radu desetinek litru klesla spotreba, coz bylo vykoupeno vyssi cenou. Do Peugeotu tankuju uz zas obycejnou 95 a jede taky pekne.

Odesláno

100 oktanu to urcite neni, je to max.98. Ja to tankuju a můžu říct, ze narůst výkonu je spis pocitový, ale realná je nižši spotřeba, ktera vyrovna vyšši cenu( jezdim za 7l/100 km). S tim čištěním motoru si taky nejsem moc jistej, ale kdyz mi to finančně vyjde na stejno, tak proč to netankovat...

Odesláno

No ja tankujem stale Shell V-power, ked dam do nadrze nahodou nejaky iny benzin, je to poznat (a to mam 1.4 motor)...

...inak 100 oktanovy benzin a podobne tahy, to sa mi nezda, skor su zevraj dobre tie \"lepsie\" diesel paliva, osobna skusenost to nie je, ale zevraj v zime je to dobre poznat:roll...kazdopadne som trocha :xvul, kedze u nas Benzina nie je:aut

Odesláno

Minule byl myslím v Top Gearu nebo v nějakém podobném pořadu test,u atmosférického motoru to nepřidalo nic ale u turbo benzinu a turbo nafty to přidalo i trochu výkonu,ale co jsem slyšel tak třeba Shell co je u nás v čechách se nedá srovnat s tím co je třeba v německu nebo italii,sem se vozej asi zbytky z cisteren:D Ale jsou v tom nějaký ty čistící složky,tak že motoru to bude snad i míň škodit než euro oil a podobně:D Ale ten test vyhrálo Avanti,to myslím u nás není:( Ale benzinu jsem natankoval jednou,a už nikdy víc....třeba to bylo zrovna tou čerpací stanicí,ale zkoušet to nebudu

[upravil dne 15/6/09 309GT]

Odesláno

No já tankuju vervu / carreru 100 docela často a jediný co můžu potvrdit je mírný snížení spotřeby a když člověk popojíždí v koloně tak se auto začne \"třást\" až při nižších otáčkách než normálně. Ale \"turboefekt\" bude opravdu spíš placeboefekt :D

Za mě ale žádnej nárůst výkonu či zátah od spodu cítit není, i když je to možná tím že mě brzdí dementně pokroucený sání a obyč filtr :aut

Jo a ještě jsem zapoměl dodat že z toho má člověk dobrej pocit že mu dal dobrý papání (kočky by kupovali whiskas) :D:D

Odesláno
Původně zaslal: Ravel

Tady je pojednání o tomto výrobku MRVA 100

Hopla, tenhle článek mi unikl, přestože čtu D-FENSe pravidelně. :) Standardní D-FENSovská kvalita, místy jsem fakt málem smíchy slít ze židle. :D:D:D

Odesláno

Zvysenie vykonu o 10% a znizenie spotreby o 15%:D...naco je nam vobec chiptuning:roll...a ako moze benzin pomoct k lepsiemu mazaniu motora:myslim:D...aspon som sa dnes trocha pobavil:aut

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Zvysenie vykonu o 10% a znizenie spotreby o 15%:D...naco je nam vobec chiptuning:roll...a ako moze benzin pomoct k lepsiemu mazaniu motora:myslim:D...aspon som sa dnes trocha pobavil:aut

No já jsem umřel z kopaného výkrutu s Fábií... :D

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: Ravel

Tady je pojednání o tomto výrobku MRVA 100

Hopla, tenhle článek mi unikl, přestože čtu D-FENSe pravidelně. :) Standardní D-FENSovská kvalita, místy jsem fakt málem smíchy slít ze židle. :D:D:D

D-FENS je BEST!!!

Dokoncemi zveřejnil dva články :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...