Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím všetkých

môj problém spočiva v prvom štartovaní.

mam novú spínačku , štarter po repase v záruke, a napriek tomu je to na :grr.

sadnem do auta a musím štertovať skrutkovačom ak potom zdochne už to ide aj klucom startuje to ako chce.

na alarme mam prerusene žhaviče tak fakt neviem

poradte prosím kde može byť chyba

Odesláno

No, ak štartuješ tak dobre, ako vysvetľuješ, tak sa nečudujem:aut:aut

Tak ešte raz:

sadneš do auta a čo robíš s tým skrutkovačom? Strkáš ho namiesto kľúčika, alebo čo?

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

No, ak štartuješ tak dobre, ako vysvetľuješ, tak sa nečudujem:aut:aut

Tak ešte raz:

sadneš do auta a čo robíš s tým skrutkovačom? Strkáš ho namiesto kľúčika, alebo čo?

sadnem do auta pichnem klucik do zapalovania otocím do druhej polohy nažhavím otočím klucikom a nič.

otvorím kapotu zoberiem skrutkovač otocím klucikom aby nažhavilo a ked vypnu žhavice tak opriem skrutkovač o kontakt plus na cievke a kontakt ktorý spína cievku na štarteri naštartujem zavriem kapotu sadnem do auta a mozem ist preč. a ak to náhodou skape tak to natočím aj klučom tak ako by to malo ist

Odesláno

CHudak durko ... Ta 405 tka ma tolko novych dielov a stale jeduje ...

Asi blba otazka, ale zhavice su ako stare ? A preco musis najskor startovat srobovakom ?

Odesláno

Ked to prvykrat nestartuje, skus v tej druhej polohe klucika (startovanie) zahrkat klucikom, teda \"chytit kontakt\".

Druha moznost je, ze su zle konektory pod spinacou skrinkou (skus drzat klucik v druhej polohe a hybat zvazkom kablov pod spinacou skrinkou).

Dalsia moznost je, ze je zly kontakt na konektore startera (treba, aby niekto drzal klucik v druhej polohe a hyb kablom na cievke startera).

Dalsia moznost je, ze zasahuje alarm - imobilizer.

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

CHudak durko ... Ta 405 tka ma tolko novych dielov a stale jeduje ...

Asi blba otazka, ale zhavice su ako stare ? A preco musis najskor startovat srobovakom ?

Lubko chudak je ten co chce a nemože ja mam srobovak vo dverach.

zhavice odhadujem na dva vadné ale to je drahe do tej hrče.

Odesláno

no mne to robilo to iste po vymene motora raz to chytilo inokedy som sa hrabal srobovakom ako ti mas dorabani imobilizer? ak ano tak moze byt tam chyba mne to robil prave ten imobilizer a blbly mi aj smerovky dal som ho vyhodit a odvtedy nemam problem.inak menili mi spinacku aj starter ale problem stale pretrvaval

Odesláno

Podľa toho ako to popisuješ je to divné. Štartér je ovládaný priamo kľúčikom a nevidím dôvod aby pri prvom štarte to neišlo a pri ďaľších ano. Ak relé alarmu rozpína žhavenie tak nemôže ovplyvňovať ovládanie štartéra.

Evidentne to vystrihanie lojack-u nepomohlo.

No dobre. V sobotu prídeš ty ku mne alebo ja mám ísť do Báhoňa? (to by si mal drahé - vypijem stráášne moc kávy :D)

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Podľa toho ako to popisuješ je to divné. Štartér je ovládaný priamo kľúčikom a nevidím dôvod aby pri prvom štarte to neišlo a pri ďaľších ano. Ak relé alarmu rozpína žhavenie tak nemôže ovplyvňovať ovládanie štartéra.

Evidentne to vystrihanie lojack-u nepomohlo.

No dobre. V sobotu prídeš ty ku mne alebo ja mám ísť do Báhoňa? (to by si mal drahé - vypijem stráášne moc kávy :D)

no ja som už u teba bol.

ked chceš a si ochotny tak dobehni kávy mam dosť a aj deti sa potešia.ja už nemam nervy na tu hrču

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...