zidacekkk Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Zdravím kaňouři. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušeosti s audio systémem BOSS a pokud ano, jestli je lepší než pionner nebo sony. V čechách se sehnat moc nedá, ale v USA je docela populární.... dík za info Citovat
309GT Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 kamarád má audi a v ní je audio od Bosse od originálu.Je to bomba,hraje to parádně,má to i woofer a všechno jde přez zesíky... Citovat
zidacekkk Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 Právě jsem si chtěl pořídit toto http://www.bossaudio.com/main/962 . a k tomu pionnery repro, ono na ebay vyjde strašně levně.... Citovat
doktor Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Původně zaslal: 309GT kamarád má audi a v ní je audio od Bosse od originálu.Je to bomba,hraje to parádně,má to i woofer a všechno jde přez zesíky... Pokud je to v Audi original není to náhodou spíš od firmy BOSE to si myslím že je úplně jiná značka. Tu BOSS nijak extra neznám ale BOSE je extra třída. Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Původně zaslal: doktor Původně zaslal: 309GT kamarád má audi a v ní je audio od Bosse od originálu.Je to bomba,hraje to parádně,má to i woofer a všechno jde přez zesíky... Pokud je to v Audi original není to náhodou spíš od firmy BOSE to si myslím že je úplně jiná značka. Tu BOSS nijak extra neznám ale BOSE je extra třída. to bude určitě BOSE Citovat
Bejk13 Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Pokud je to to Bose,tak kamarád to má v Audině taky a nehraje to špatně,ale co jsem tak pročítal Autohificlub,tak to tam docela haní,že Pioneer,Alpine,JVC a Clarion mají lepší zvuk.Sony údajně taky nic moc. Citovat
Bejk13 Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 A jinak teda podle odkazu je to jen Boss a nee Bose co mají Audinky většinou sériově,ale dle mně no nevim nevim,nikdy jsem o té značce neslyšel a tomu udávanému výkonu 4x80 W bych moc nevěřil teda,ale odborník nejsem,jen můj názor. Citovat
zidacekkk Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 Tak, ono chci lcd monitor kterej půjde dolů a ne nahoru ( neumožňuje to moje palubka) a to umí jen eonon nebo nějaký číny či tento boss. Nevím na officiálních sránkách mají tradici od roku 1988 a kdyby to byla nějaká ****** tak už to dávno padne. vyrábí se to v californii. Tak to dám radši přednost tomuto než nějaký číně. CEnová relace je právě dost slušná..... btw: když mi někdo najde podobej pioneer, sony, kenwood, alpine pošlu mu pusu Citovat
309GT Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Pravda,jen jinak písmenko a je to úplně jiná značka:D No,lepší než china by to být mohlo,ale tohle neznám,tak nemůžu posoudit....maximálně to střelíš na aukru:D Citovat
Sasula Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 BOSS ma v praze zastoupeni mam pocit Audiopro. Taktez maji US Blaster pro CR. jinak ty monitory tam maji primo na prodejne k prohlednuti... Citovat
koblih69 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: zidacekkk Zdravím kaňouři. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušeosti s audio systémem BOSS a pokud ano, jestli je lepší než pionner nebo sony. V čechách se sehnat moc nedá, ale v USA je docela populární.... dík za info Ne není lepší ... ale ono stavě do jedné linie Pioneer a Sony taky není ideální... ale to je jiná pohádka osvědčených komponentů je dost i za lepší ceny, takže myslím, že to není asi ani tragédie... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.