fox111fox Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Tak sa prosim zdoverte ty co to uz mate pripojene v auticku. Ja som s tym spokojny, len mi to trochu susti. Urcite to niekomu robilo tiez a neako to vyriesil. Prosim radte... Dnes mi to napisalo ze NO MAG... To sa ako prehrial??? Alebo co? [upravil dne 15/6/09 fox111fox] Citovat
Karlos 307 Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Zdravim panove.Koupil jsem xcarlink pripojil k radiu ale nefunguje mi prepinani z radia na mp3.Asi neni aktivni cd changer.zajel jsem do peugeotu aktivovali mi cd ale porad mi to nejde prepnout.nevite kde by mohla byt chyba?spatny xcarlink?nebo neco primo v aute?prosim poradte jsem z toho zoufaly...penize v tahu a vysledek 0:( Citovat
mmd Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Je rozdiel ci mas povolene /aktivovane/ len CD alebo aj CD menic! Pri instalacii najprv odpoj vsetky konektory vzadu na radiu, pripoj xcarlink az potom ostatne konektory /repro a napajanie/. Davaj pozor aby si konektor xcarlinku daval spravne lebo silou sa da dat aj opacne! Mne to slo na prve zapojenie:super Skusali ste niekto 4GB SDkartu alebo vatsiu. Mne nechce prehrat viac ako 3GB hudby. Ake mate skusenosti:myslim [upravil dne 23/7/09 mmd] Citovat
fox111fox Odesláno 23. červenec 2009 Autor Odesláno 23. červenec 2009 No 8 BG mi nezobralo, chcem skusit 4 GB lebo pisu ze to by malo brat. Potom dam vediet ci mi ju berie. A co sa tyka tej aktivacie pravdepodobne ta tie svine (lebo inak sa o niektorych peugeot mechanikoch inak povedat neda) oje..li. Malo by to fungovat hned po nakonfigurovani cd menicu. Mna skor stve ze to susti... Citovat
Karlos 307 Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Mam povoleny cd menic.konektor mam zapojeny spravne.jeste zkusim to poradi zapojeni.pokud to nepomuze pofici na vymenu(xcarlink) Citovat
mmd Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Tak ma este napadlo ze v BSI mi povolovali este zobrazenie menica na displayi a sa mi zda ze este aj zvlast dialkove ovladanie pod volantom. Takze len CD menic nestaci! Citovat
Steef Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Původně zaslal: Karlos 307 Zdravim panove.Koupil jsem xcarlink pripojil k radiu ale nefunguje mi prepinani z radia na mp3.Asi neni aktivni cd changer.zajel jsem do peugeotu aktivovali mi cd ale porad mi to nejde prepnout.nevite kde by mohla byt chyba?spatny xcarlink?nebo neco primo v aute?prosim poradte jsem z toho zoufaly...penize v tahu a vysledek 0:( :bojim:bojim Ani mne to nefunguje. Vyriesil to niekto? Citovat
Karlos 307 Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 Po konzultaci z prodejcem jsem ho vrátil a koupil si rádio na MP3(usb) Sice jsem prisel o ovladni pod volantem ale uz jsem si zvyk Citovat
Steef Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 Takze pani, mam to vyriesene. Ono to naozaj trebalo aktivovat CD Changer . Po aktivacii vsetko nabehlo ako malo. Handsfree funguje paradne. Citovat
dalibor307 Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 ja by som sa chcel opytat kam ste ten xcarlink umiestnili? posluzilo by aj nejake foto dik Citovat
staina Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Já jsem ho umístnil místo původního cinch konektoru do přihrádky před spolujezdcem z P 308 Citovat
Existujuci Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 No to je teda pekna chu...vina. Vlozim USB kluc 4GB do radia a no problem. Je o jednu srandu viac v aute ktora laka lopkara. Tot moj nazor. Citovat
pyrone Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 ale, a radio mas stale originalne s ovladanim na volante... vsak? Citovat
staina Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Jen nevím jak to ten lapka zjistí když to máš v přihrádce a stejně mu to bude na nic páč se nedostane k rádiu aby to odpojil a jen tak ucvaknuté mu to bude na nic. Já si to nemůžu vynachválit mám v tom 4GB SDHC kartu, ovláda né přes ovládání na volantu a chová se to přesně jako CD měnič, jen je škoda že ty originální rádia neumí zobrazit ID3 tagy pak by to bylo úplně super. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.