Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak sa prosim zdoverte ty co to uz mate pripojene v auticku.

Ja som s tym spokojny, len mi to trochu susti. Urcite to niekomu robilo tiez a neako to vyriesil. Prosim radte...

Dnes mi to napisalo ze NO MAG... To sa ako prehrial??? Alebo co?

[upravil dne 15/6/09 fox111fox]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravim panove.Koupil jsem xcarlink pripojil k radiu ale nefunguje mi prepinani z radia na mp3.Asi neni aktivni cd changer.zajel jsem do peugeotu aktivovali mi cd ale porad mi to nejde prepnout.nevite kde by mohla byt chyba?spatny xcarlink?nebo neco primo v aute?prosim poradte jsem z toho zoufaly...penize v tahu a vysledek 0:(

Odesláno

Je rozdiel ci mas povolene /aktivovane/ len CD alebo aj CD menic!

Pri instalacii najprv odpoj vsetky konektory vzadu na radiu, pripoj xcarlink az potom ostatne konektory /repro a napajanie/. Davaj pozor aby si konektor xcarlinku daval spravne lebo silou sa da dat aj opacne!

Mne to slo na prve zapojenie:super

Skusali ste niekto 4GB SDkartu alebo vatsiu. Mne nechce prehrat viac ako 3GB hudby. Ake mate skusenosti:myslim

[upravil dne 23/7/09 mmd]

Odesláno

No 8 BG mi nezobralo, chcem skusit 4 GB lebo pisu ze to by malo brat. Potom dam vediet ci mi ju berie. A co sa tyka tej aktivacie pravdepodobne ta tie svine (lebo inak sa o niektorych peugeot mechanikoch inak povedat neda) oje..li. Malo by to fungovat hned po nakonfigurovani cd menicu. Mna skor stve ze to susti...:myslim

Odesláno

Tak ma este napadlo ze v BSI mi povolovali este zobrazenie menica na displayi a sa mi zda ze este aj zvlast dialkove ovladanie pod volantom. Takze len CD menic nestaci!

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Karlos 307

Zdravim panove.Koupil jsem xcarlink pripojil k radiu ale nefunguje mi prepinani z radia na mp3.Asi neni aktivni cd changer.zajel jsem do peugeotu aktivovali mi cd ale porad mi to nejde prepnout.nevite kde by mohla byt chyba?spatny xcarlink?nebo neco primo v aute?prosim poradte jsem z toho zoufaly...penize v tahu a vysledek 0:(

:bojim:bojim:bojim Ani mne to nefunguje. Vyriesil to niekto?

• O 1 rok později...
Odesláno

Jen nevím jak to ten lapka zjistí když to máš v přihrádce a stejně mu to bude na nic páč se nedostane k rádiu aby to odpojil a jen tak ucvaknuté mu to bude na nic.

Já si to nemůžu vynachválit mám v tom 4GB SDHC kartu, ovláda né přes ovládání na volantu a chová se to přesně jako CD měnič, jen je škoda že ty originální rádia neumí zobrazit ID3 tagy pak by to bylo úplně super.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...