Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čau.nevíte nškdo jestli je va 406 2000 natažená el.do kufru na zásuvku na zapalovač???Má to tam někdo origoš s výroby.Pokud tam není s kama bych mohl dráty nathnůt.díky moc

Odesláno

Jo zájem o foto mám.Jenom jestli to není moc složité tahat ž ze předu.Líbila by se mě ta varianta s toho zadního světla,teda jestli to tak jde.díky

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Nieje v kufri osvetlenie? Tam by malo byť stálych 12V. Potom by stačilo iba vymeniť poistku za silnejšiu.

a bude stačit průřez kabelu od toho světla na větší odběr? aby

nežhavil kabel při silnější pojistce...:myslim, jde na to světlo v kufru celkem tenký káblík...

[upravil dne 12/6/09 ozzy1956]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: pastorek

Nieje v kufri osvetlenie? Tam by malo byť stálych 12V. Potom by stačilo iba vymeniť poistku za silnejšiu.

a bude stačit průřez kabelu od toho světla na větší odběr? aby

nežhavil kabel při silnější pojistce...:myslim, jde na to světlo v kufru celkem tenký káblík...

[upravil dne 12/6/09 ozzy1956]

Neviem aký presne je tam káblik. Na 405ke som si všimol že je dotiahnutý celkom silný kábel (cca 1,5mm2) po svorkovnicu na ľavom podblatníku a až odtiaľ ide tenký. Tak ma napadlo či to nieje rovnako.

Odesláno

čau.tak jsem na to mrkl.Lednička má příkon 48 W.Poradte prosím co nejdřív.Chceme po obědě vyrazit na dovolenou tak nevím jestli ledničku musím cpat do auta nebo do kufru.díky moc

Odesláno

čus,co kdybys to zatím neřešil--ty ledničky mají dlouhý přívodní kabel,co vím,provlíkni loketní opěrkou vzadu a strč do

origo zásuvky mezi sedadlama a ledničku do kufru...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...