pinkii Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Mám problém se svou 306kou... po práci jsem sedla do auta, otočila klíček, zadala kód do imobilizéru a nic... tedy místo pouze zelené svítila i červená... tak jsem to ještě párkrát zkusila a nic :-( pak jsem zkoušela volat o radu. Takže jsem odpojovala baterku (jednou s vypnutým klíčkem, pak se zapnutým klíčkem) a pořád stejné. Nevím, co s tím... můžete někdo poradit, jak to opravit, nebo kdo by si s tím věděl rady někdy v Plzni a okolí... popravdě o ten imibilizér vůbec nestojím, když jsem zjistila, jak snadno jde odpojit, tak jsem byla naštvaná, že jsem ho nevyndala už dávno. Jenže vyndat ho, když nechce přijmout kód nejde... :-( a ten kód dávám určitě správně, po třech letech už ho fakt umím :-) radši jsem si to i zkontrolovala doma, kde jsem ho měla napsaný, a je určitě správný. Citovat
Ferry Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 jak je to u 306, tam je ta klavesnice taky vyklapeci vlevo pod volantem jako u 406? pri tom vyklapeni se casem prelamou dratky u konektoru a pak to takhle dopadne Muze to take blbnout pokud je male napeti na baterii, pripadne spatne ukostreni na prevodovce Citovat
pinkii Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 Je přímo před řadičkou, otevřená klávesnice... jako třeba na fotce v tomhle autě http://katalog-automobilu.cz/img/peugeot-306-sedan-1-4-7.jpg na drátky už se koukali, baterka je třičtvrtě roku stará bannerka a prý je taky v pořádku Citovat
Ferry Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 jo jasne, takhle to maj 106 nebo xantie, hmm tak draty to teda nebudou to je jasny, kdyz se nevyklapi, tak jeste zkontrolovat to ukostreni na prevodovce a kontakty na baterce, potom uz jedine vyzkouset jinou RJ ze stejneho motoru Co to ma vlastne za motor ? benzin, nebo diesl ? Citovat
pinkii Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 1.6 benzin, nevíš, jestli to nejde prostě nějak odpojit... fakt tam ten imobilizér nepotřebuju a děsí mě představa opravy za tisíce... tím mi už vyhrožoval jeden autoelektrikář Citovat
chucknorek Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 jak dlouho si mela tu baterku odpojenou ??chce to aspon min pul hodiny..taky se me to stalo, s tim odpojenim co vim .... jde to jen po nastartovani přecvaknou jeden dratek u Řj ...a je imo vyřazenej Citovat
pinkii Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 měla jsem jí odpojenou asi hodinu... na to mě upozorňovali taky, abych to nechala minimálně půl hodiny. Prý to jde odpojit přes řídící jednotku... ale je to poměrně dost drahé.... tedy aspoň, co mi zatím nabídli... jenže věřte člověku, kterého neznáte a voláte mu poprvé v životě, proto se radši ptám, jeslti s tím někdo nemá zkušenosti nebo neví o opravě za normální částku, dát za to pomalu půlku hodnoty auta se mi fakt nechce... nežiju v Plzni dlouho, takže vůbec neznám servisy v Plzni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.