kodajz Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Chlapi poraďte prosím, jak vymlátit torzní tyče?? včera jsem se trápil celý den a nic. Udělal jsem na to i mega repasní kladívko a ani milimetr. Není na to nějaká finta? [upravil dne 12/6/09 kodajz] Citovat
Fakir Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Pořádně prostříkat WDčkem na obou stranách, pak vzít kus ocelový kulatiny o takovém průměru, abys nepoškodil tisícihran a pak už do toho jenom říznout kladivem a dle potřeby opakovat. Jiný způsob mě nenapadá. Citovat
Qcko Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Ako uz vidiet na obrazku, tak mas tu torznu tyc zpriecenu, takze tu len tak nevytlcies, ideal je mat ich v rovine, inak je to strasne nahovno robota, lepsie je vytlct cele rameno a torzka pojde s nim, potom to ide lepsie, ale neviem co robis:roll...a vidim ze to robis iba so zdvihakom, tak to vela stastia:papa Citovat
kodajz Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 ta jedna spodní je spříčená, ale ta druhá je rovná (tu jsem aktualně vybíjel), vybil jsem tu stabilizační vzadu takže ty ramena jdou volněji proti sobě. Chci trochu zvýšit zadek ať při naložení nejde snadno na dorazy. Velké kladivo nepomáhá, co použít lehce autogen? Citovat
dolly1010 Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Jen taková technická Až budeš nahřejvat autogenem pravou stranu, tak mysli na to že tam je plastová nádrž Citovat
kodajz Odesláno 15. červen 2009 Autor Odesláno 15. červen 2009 jj nakonec jsem nahříval horkovzdušnou pistolí a šlo to-masakr. Pak byl ještě oříšek to smotovat aby byly obě ramena stejně vysoko a aby byl zadek auta výše. je tam taky špatný přístup. Nakonec se včera večer povedlo a nanečisto to mám složeno. Jak to bude dobré, všechno utáhnu a nafotím. Kdyby někde byl aspoň popis jak na to, co dřív a hlavně přesný rozměr bodu 0 tak to mám za půl dne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.