Gotrek Odesláno 29. červen 2004 Odesláno 29. červen 2004 Napsán autorem Luger Ještě připomínka... u dieselů \"i\" není injection (páč ropák by bez indžekšn asi neyell) ale intercooler, že... S tím, že u starších modelů se nepoužívá. Já mám \"jen\" SRDT, ale intercooler tam mám taky... Citovat
David 106s16 Odesláno 29. červen 2004 Odesláno 29. červen 2004 I neni intercooler, ale primy vstrik nafty, bez predkomurky. HDi 90 PS intercooler vubec nema, jen tak pro priklad. Citovat
Marlin Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 to je zamotany, to je zamotany.....:D DAvide ja si toho potom vsim, tak sorry Citovat
AKCZ Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 A GTI-6 je jaka vybava? :---) PS: U byvale 306ky jsem mel na aute XT a v technicaku XR .. po delsim zkoumani jsem nachazel XT akorat ve verzich s 1,8 motorem a tak ani nevim co bylo spravne ;-) Mel jsem tam otackomer.. vse v elektrice (okna, sibr, zrcatka), central na DO ale bez ABS a Klimi heh Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.