genzer Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 tu rampu mam na prodej v bazaru dobrou:) pak kdyz bys chtel,super filtr green do origo boxu,motor jde lepe do otacek a klesla mi s nim spotreba o 3dc Citovat
Devr Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 genzer: Zajedu ještě na diagnostiku a pokud tam bude zase ta zopakovaná chyba cívka, tak ještě zkusím svíčky a pokud to nezabere, tak bych rampu bral. Filtr možná taky ještě podumám. A myslíš , že je to stejné , když mám 100kW motor r.01? Citovat
Y2K Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Nechcem byt skodoradostny....ale vitaj v klube Ja mam sice iny motor ale ako vravia vsetci moze to byt tisic veci. Aj ked teda ty uz vies ze to bude zrejme ta rampa. Ja som menil sviecky, zapalovacie cievky, lambda sondy a stale to iste, uz ostava asi len katalyzatory pomenit ale to sa mi prilis nechce... Som z toho tiez na hlavu...nastastie ze teraz mam zrejme na chvilu inu zabavu Prajem ti nech sa to coskoro a co najlacnejsie vyriesi a nech uz je pokoj s podobnymi problemami. Citovat
genzer Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Původně zaslal: Devr A myslíš , že je to stejné , když mám 100kW motor r.01? jj,je to stejne,motor je stejny,ten 1kw je vyhnan elektronicky:) Citovat
Devr Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 Y2K: No snad to bude ta civka, rampa. Ve 14,00 dnes jedu za kámosem na diagnostiku do Fiatu , kde mají i soft na peugeoty , mrknem jesi se tam zase opakuje ta civka a pak opakovaně budem resetovat ten bag a uvidím , když vytočím volant a bag kontrolka naskočí, ta se potvrdí kroužek pod volantem...i když je před rokem měnenej, ale prý může odejít i 2x zarok když je smůla. Tak pak poreferuji. Citovat
Devr Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 Diagnostika provedena a zase civka, tak jsem hned objednal svičky NGK. Po resetu zadná hlaška antipollution, ale asi brzo začne....uvidím. Airbag jasně řiká prerušení obvodu řidiče ! Po resetu kontrolka zhasla pak kupodivu levé vytočení volantu a pravé a stále tma:o. Vyjel jsem ze servisu parknul auto a šel dojednat ty svíčky, po návratu jsem nastartovat a už mrcha blikala aniž bych volantem pohnul. Při poslední diagnostice se zase rozblikala na pohyb volantu, nebo se jednalo a náhodu? Tak to jsem v pasti. Připadám si joko krotitel duchů, kteří ovladají kontrolku airbagu:mrk Citovat
Hauke Ivo Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Prosím tě, kolik tě stál kroužek Bagu řidiče? Od včera mi taky bliká a vypadá to právě na kroužek :-( Taky mám 2001 Citovat
Devr Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 Já zatím zjišťuji čím to vlastně je. V peugeotu v Brně stojí přesně 2736,- s DPH a pokud bych ho chtěl vyměnit, tak 500 korun práce. Volal jsem tam. Citovat
Hauke Ivo Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Jo, diky... vyměním si to sám, to není problém. Teď musím hlavně přijít na to jestli to je opravdu ono. Citovat
kupák Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Devr, zkus nejdřív pečlivě projít kontakty pod sedačkou, případně to dej natvrdo, pak koukni na konektory pod volantem a teprve pak bych řešil kroužek, když měl být nedávno měněný. Citovat
Devr Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 OK , zkusím , ale bojím se rozdělat ten volant a airbag. Právě jsem byl vyměnit svíčky a byly tam ještě origo France...hmm:o Zatím chyba s cívkou nenaběhla a rampa vypadala dobře, tak snad to bude OK a nebudu muset kupovat tu rampu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.