Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zraz sebetov, vyjazd zo Slovenska (Slovaci sem :) )

Recommended Posts

Odesláno

Takze sem se pevne rozhodol, ze na sebetov spolu s mladou pojedu.

Kedze sem se o tom na sraze v Piestanoch rozpraval i s inymi, a kopa ludi sa zaujimala, tak by som chcel spravit nejaky zoznam ludi (mozno aj tak budem iba ja) co by na ten sebetov sli, a ze by sme se treba dohodli, a jeli tam spolu (samo na svich autech, len v take mensi pomyselne kolone)

S Trnavy je to cca 170 Km okrskami, vecsinou po dalnici 195 km ...

Myslim, ze to muzeme komplet zahrnout na 200 km ...

Tj do nejakych 30 Eur na cestu + cca 5 Eur na dalnicni poplatky, se mestime :)

(to uz ratam cestu tam, spet + orientak pri spotrebe cca do 7 litru na 100 pri kludne jizde )

Tak co vi na to ? Kdo se prida ?

Odesláno

to deddo ~ vratia to hej, ale vies ako je to u nas s preplacanim cestakov :( uz aj s manzelkou som sa trochu o tom bavil, ale zatial ide, len o peniaze. V Senci necham dokopi 120€ za ubytovanie a to som este nejedol a nepil:D do Šebestova pojdem zadara na šarkanovom penise?

[upravil dne 8/6/09 marko306]

Odesláno

nechcem sa opakovať, ja idem ale po dialnici 5-ka a ideš furt. len by si mohol upresniť kedy. ja by som chcel isť v sobotu ráno cca 5-6:00 a do dvoch hodín by sme tam mohli byť

Odesláno

Bratia - myslím si, že páteční večery jsou tak nějak lepší (lidi jsou víc natěšení, nejsou unavení po celodenním programu), zkuste mezi nás dorazit už v pátek, nemáte to zase až tak daleko

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Bratia - myslím si, že páteční večery jsou tak nějak lepší (lidi jsou víc natěšení, nejsou unavení po celodenním programu), zkuste mezi nás dorazit už v pátek, nemáte to zase až tak daleko

ja uvidím ale prcek ma dva roky a dcera 5. takže s nimi je to trochu zaujimave no uvidime skusime opaciť maminu a kukneme na finančné rezervy je to bída a deficit mam až nad hlavu

Odesláno

Můj kluk má 2,5, třeba budou mezinárodní kamarádi.

Zaslechl jsem něco o tom, že přímo u campu jsou nějaké chaty - zkus se spojit s Jirkou Wolfem, zda by pro Tebe s dětmi nenašel místečko (já spím v penzionu cca 500 m od campu, ale ten už je plný).

[upravil dne 8/6/2009 Medvěd]

Odesláno

Osobně bych taky doporučoval dorazit v pátek -> máte to dokonce blíž, jak my, Pražáci ...;)

Durko, my tam taky jedeme s (v červenci 18ti měsíčním) Kryštofem ... Tak netrhej partu ;)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Můj kluk má 2,5, třeba budou mezinárodní kamarádi.

ked sa otuka a pustiš ho do auta tak urcite ano

to Neon priprav Krištofa že bude mať pri sebe dve nálepky ,moji dvaja ked vidia bábo tak su pri nom

[upravil dne 8/6/09 Durko]

Odesláno

1. Ja chci jet urco uz v patek, na jeden den se mi nechce, a je pravda, ze patecne veceri budou best off.

2. Wolf noukal chatky primo u campu, s tym ze to vychadzelo skoro jak u nas, 600 KC za noc za 4 postelovou chatku ...

3. Durko tvi deti sou nahodou paradni, takze si myslim, ze se tam velmi rychlo skamaradi :)

4. Y2K, verim, ze kdyz tam supnes 5 tku, a vyjedes na dalnicu, tak to vic jak 8 cucat nebude :P Navic, penazi mas ocividne dost :D

5. Marko hodil by si sa mi do party, aspom nieco by islo co ma menej KW :D :D :D

Marko 17 tyho, to mas po vyplate :D

Ale tak nechcem nikoho nutit, kto nepojede, nepojede. TO pak ale budu muset schanet navigaci protoze tam netrafim :D

Odesláno

po vyplate hej, lenze ja to mam asi tak ako Durko s peniazmi, ale Durko ma asi viac penazi ako ja:D

Ak by som siel tak Deddom306break a bud na mojom alebo na jeho 66kw (s druhym najlepsim casom na jazde zrucnosti:D)

S tymi chatkami v 306break je dost miesta na spanie po sklopeni zadnych sedadiel, len ci by aj deddo tak spal somnou:myslim

A kde mas avatar? Uz dlhsie kukam, ze ho nemas

[upravil dne 9/6/09 marko306]

Odesláno

Niekde sa stratil :D

Bolo to na imageshack, a tam to znicoho nic prestalo ist :)

Ja som este rozmyslal, ci mi znamy nepozica partnera :P Je to 1.9 D jak mas ty, a je to uzitkova verzia, tam sa vzadu spi jak vinko :P

Ale to veru neviem :)

Odesláno

To práve odrádza i mňa. Už nehovorím o manželke. Starší ľudia už potrebujú nejaké to pohodlie čo stan ani auto neposkytne. Možno na budúci rok s obytným prívesom.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

To práve odrádza i mňa. Už nehovorím o manželke. Starší ľudia už potrebujú nejaké to pohodlie čo stan ani auto neposkytne. Možno na budúci rok s obytným prívesom.

mam dilemu: tou manželkou myslíš manželku ako manželku alebo

Jana

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...